حلواي عسلي مناسب براي نذري هاي ماه محرم

طرز تهیه حلواي عسلي
حلواي عسلي مناسب براي نذري هاي ماه محرم
مواد لازم :
آرد :1 پيمانه(ترکيبي از آرد سفيد قنادي و آرد گندم نانوايي،از هرکدام
نصف پيمانه)ترکيب اين دو آرد باعث طلايي شدن رنگ حلوامون ميشه
روغن :به ميزان لازم
شکر:2 پيمانه
گلاب:1 پيمانه(ميتونيد قسمتي از اون رو دم کرده هل بذاريد)
آب زعفران:1 پيمانه
طرز تهیه :
آب زعفران و گلاب و شکر رو با هم مخلوط کرده و بذاريد کمي بجوشه
(خيلي کم بجوشه) آرد قنادي و نانوايي رو مخلوط کنيد و سه بار الک
کنيد آرد را تفت بديد تا بوي خاميش بره و کم کم بهش روغن يا کره اضافه
کنيد ميزان روغن رو بيشتر از مقداري که من گذاشتم بذاريد...من چون
ميخواستم شکوفه بزنم کمي توي مقدارها تغييرات دادم... وقتي آرد
طلايي رنگ شد از روي شعله برداريد(مهمه) و شربت رو آروم آروم بهش
اضافه کنيد اين قسمت ديگه مهمه...همينجور که شربت رو اضافه ميکنيد
بايد با يه قاشق خيلي سريع و دقيقا مثل هم زدن کيک(از يک جهت)
حلوا رو هم بزنيد شربت رو تا حدي که دوست داريد حلواتون سفت يا شل
باشه اضافه کنيد... بعد فقط به مدت 2 دقيقه(نه کمتر نه بيشتر)يه دم کن
روي ظرفتون بذاريد و روي شعله ملايم قرار بديد ... حلواي خوش رنگ و
خوشمزتون آماده است.