طرز تهیه آش گندم
طرز تهیه آش گندم
آش گندم
مواد لازم (۴ نفر):
گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۲پیمانه
لوبیا سفید یک پیمانه
لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه
تره، جعفری، گشنیز خرد شده ۶ پیمانه
پیاز خرد شده ۲ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و پودر زیره به میزان لازم
روغن کنجد به میزان لازم
روش تهیه:
حبوبات را از قبل خیس میکنیم. لوبیا سفید را همراه با آب و کمی
زردچوبه میپزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را
اضافه کرده و خوب میپزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به
همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه میپزیم و به مواد
قبلی اضافه میکنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه
تفت میدهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت
میدهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه میدهیم
غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.طبع غذا: معتدل، ملین، خون ساز
و مقوی / مصلح: ادویه موجود در آش، عرق نعناع