طرز تهیه دنت خانگی

طرز تهیه دنت خانگی
دنت خانگی
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
ژعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا
نشاسته در آن حل شود. قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید
و هم بزنید.وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف های مناسب
بریزید و در یخچال بگذارید.می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ،
دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.این دسر یک دسر مازندرانی است که به
آن مشکوفی می گویند. اگر به جای شیر در تهیه ی این دسر از آب استفاده
کنین اسم دسر شما مسقطی است.برای اینکه دسر را به رنگ های دیگر نیز
تهیه کنیم می توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو هل شده در نصف
لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب
زیباتری پیدا کند.