طرز تهیه رولت خامه ای خانگی

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی
رولت خامه ای
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
آرد سه چهارم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه مواد به جز آرد رو بریزید تو کاسه ( حتی بیکینگ پودر) و با
همزن با سرعت بالا حدود 5 دقیقه هم بزنید تا حجمش دو برابر
بشه و تقریبا سفید رنگ بشه حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید.آرد
رو اضافه کنید و خوب هم بزنید کف قالب 30* 40 ( سینی من کمی
کوچیکتر بود بهتره همین اندازه گفته شده باشه )رو کاغذ روغنی
بندازید و از مایع داخلش بریزیدو داخل فر که 15 دقیقه قبل با دمای
200 درجه روشن کردید بذارید(طبقه وسط فر) حدود 8تا 12 دقیقه
زمان بدید فقط حواستون باشه که زود میسوزه وقتی پخت و از فر
خارجش کردید یه پارچه نخی بزارید روش و اجازه بدید تا خنک بشه
( من خیلی کم نم دارش کردم) 5 دقیقه به همون حالت بمونه تا
خنک بشه بعد قالب رو بر می گردونیم تا کیک روی پارچه قرار بگیره
حالا با دقت کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با کمک پارچه زیرش رولش
کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه حالا خامه رو حاضر می کنیم ( من
از خامه قنادی بن سا استفاده کردم ) بعد کیک رو باز می کنیم و
خامه رو بینش میذاریم و دوباره رول می کنیم و با کاغذ روغنی دورش
رو می بندیم و میذاریم یخچال و چند ساعت زمان میدیم (می تونید
همراه خامه گردوی خرد شده یا موز و آناناس هم اضافه کنید)