طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 16 دي 1394 , 10:57 ارسال شده , 417 بازدید

 

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

 

 

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

 

 

رولت گوشت چرخ کرده مخصوص تازه عروس


رولت گوشت


مواد لازم  برای ۴ نفر؛


گوشت چرخ کرده                                       ۲۵۰ گرم


تخم مرغ                                                  ۱ عدد


شیر                                                        ۲/۱ فنجون


آرد نخودچی (یا نان خشک کوبیده)                 ۲/۱ فنجون


پیاز ریز رنده شده                                        ۱.۵ قاشق سوپخوری


پنیر پیتزا                                                   به مقدار دلخواه


تخم مرغ آب پز سفت                                  ۲ عدد


نمک و فلفل و پودر سیر                               به مقدار لازم


پیاز متوسط                                               ۱ عدد


رب گوجه                                                  ۲ قاشق غذاخوری
 


طریقه تهیه ؛


خوب شروع می کنیم به آماده کردن مواد رولت. اول شیر و پیاز


رنده شده و تخم مرغ و آرد نخودچی و نمک و فلفل و پودر سیر


رو با هم مخلوط می کنیم و گوشت چرخ کرده رو داخلش می ریزیم


و خوب ورز می‌دیم.حالا یه مشمع فریزر رو باز می کنیم و از وسط


به دو نیم می کنیم. بعد موادمون رو به دو قسمت می کنیم و هر


قسمت رو تو یه تیکه از مشمع به قطر حدود یک سانت پهن می‌کنیم


(باید حواسمون باشه که از دو طرف روبرو به اندازه ۳ سانت مواد با


لبه فاصله داشته باشه که بتونیم رولت رو جمع کنیم و ببندیم).


خوب همونطور که گفتم، شما برای داخل این رولت از مواد مختلفی می تونین


استفاده کنین. مثلاً می‌تونین پوره سیب زمینی یا پوره اسفناج رو


با فاصله یه سانت از لبه های گوشت پهن کنین و یا از مخلوط پیاز داغ


و گردو و سوسیس خورد شده و یا حتی از ورقه های پنیر گودا و ژامبون


برای داخل رولت استفاده کنین. اما اونچه که من گذاشتم، کمی پنیر پیتزا


بود که روی سطح گوشت پخش کردم و بعد تخم مرغ های سفت شده رو


از طرف عمودی به ۴ قسمت تقسیم کردم و وسط رولت چیدم و با احتیاط


رول رو جمع کردم و دو طرف مشمع رو با نخ محکم بستم.


بعد از آماده کردن رول ها، برای یک ساعت اونها رو بخار پز می کنیم.


در همین حین هم سس مون رو درست می‌کنی. به این ترتیب که یه دونه


پیازمونو خلالی خورد کرده و تفت می دیم. حال کمی نمک و فلفل و زردچوبه


و ادویه مخصوص گوشت و رب رو بهش اضافه می کنیم و خوب تفت می دیم


و در آخر نصف استکان آب رو بهش اضافه می‌کنیم و بعد رول های بخارپز شده


رو از داخل پلاستیک در می‌یاریم و اجازه می دیم به مدت ۱۵ دقیقه داخل


این سس بپزه تا خوب طعم دار شه و رنگ زیبایی پیدا کنه. مراقب باشیم که


سس مون خشک نشه و آبدار بمونه.


بعد از این تایم، رولت رو تو ظرف مخصوص سرو می‌ذاریم و سس باقی مونده


شو روش می‌ریزیم و اگه دوست داشتین به اندازه های دلخواه برش می دین


و اگه نه هم درسته تو ظرف قرار می‌دیم و روش رو با جعفری یا نعنا و گوجه و


خیار شور و هر آنچه دوست داریم، تزئین می‌کنیم.

 

نکته خیلی مهم : چند تا از دوستان تو کامنتهای خصوصی در مورد نحوه رول


کردن مواد سوال کرده بودند. ببینید دوستان همونطور که در بالا هم گفتم


پلاستیک فریزری رو باز می کنید (با چاقو یا قیچی یکی از خطوط طولی و یکی


از خطوط ارزی اون رو) به طوری که یه مستطیل بزرگ شه. بعد اون رو از خط


وسط نصف می‌کنید تا دو تا مستطیل کوچکتر داشته باشین. حالا روی هر کدوم


از این مستطیل‌ها نصف مواد گوشتی رو می‌ذارین و بعد طبق دستور بقیه


مواد رو وسطش می‌چینین و بعد شروع به رول کردن می‌کنین. به این ترتیب که


از قسمت طولی پلاستیک رو با مواد بلند می کنین و روی قسمت وسط که


مواد دیگه هست بر می گردونین و باز یه لایه دیگر تا مواد به شکل استوانه ای


در بیاد. مراقب باشین که پلاستیک رو با مواد جمع نکنین. پلاستیک فقط کمک


می کنه که مواد بهتر رول شه و ترک بر نداره و در آخر هم کمک می‌کنه که در


مرحله بخارپز مواد از هم جدا نشه و به همون شکل اول بمونه. ضمناً به جای


پلاستیک فریزری از فویا آلومنیومی هم می تونین استفاده کنین. و یا اینکه اصلاً


بخار پز نکنین و بعد از رول کردن، سس تون رو درست کنین و رول های آماده رو


توش تفت بدید و بعد از اینکه خودش رو گرفت، کمی آب بریزین و بذارین مواد تو


سس خوب بپزه و جا بیفته.

 

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب