close
چت روم
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 15 دي 1394 , 17:8 ارسال شده , 116 بازدید

 

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

 

 

طرز تهیه شیرینی ناپلونی

 

 

برای پخت شیرینی ناپلئونی خمیر هزارلا رو با وردنه بازترش

 

میکنیم بعد با چاقو به هر اندازه دوست داری برش میدی تو

 

فری که از قبل گرم کردی یه ربع با حرارت 180 یه ربع یا حرارت

 

160 میپزی حتما کناره های اضافی خمیرم بزار به هر شکلی

 

هست بپزه بعد از پختن میاری از فر بیرون میزاری خوب که

 

خنک شد هر شیرینی رو سه برش افقی میدی برای بینش هر

 

برش خامه قنادیو 10 دقیقه خوب با دور تند همزن میزنی خوب

 

که فرم گرفت با قیف میریزی بین هر لایه و لایه رویی بعد لایه

 

روییو با چاقو صاف میکنی اون کناره ها که اضافه بود رو خرد

 

میکنی میریزی رو لایه اخر روشم با پودر قند و پودر پسته تزیین

 

میکنی خیلی راحت و به صرفس

 

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب