طرز تهیه كيك سينابون
طرز تهیه كيك سينابون
كيك سينابون
اول كار يك پيمانه بيسكوييت مورد علاقه تون رو پودر كنيد و
با دو ق غ كره نرم و يك ق غ پودر كاكائو و چهار ق غ شير و
کمی نسکافه همه مواد رو مخلوط كنيد و بزاريد
يك ق غ كره نرم +نصف پيمانه روغن مايع و يك دوم پ شكر را
هم ميزنيم دو تا سه دقيقه ،بعدش دو تا تخم مرغ رو دونه دونه
اضافه و هر بار هم ميزنيم ،نصف ق چ وانيل هم با تخم مرغ
اخر اضافه و مخلوط ميكنيم ،يك پيمانه ارد و يك ق چ بكينگ پودر
مخلوط و به مايه كيك اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنبم
نصف مواد كيك رو داخل قالب چربكرده ريخته و مراد بيسكوييتي
رو روش ريخته و پخش ميكنيم ،باقي مايه كيك رو اضافه كرده و
تو فر ١٨٠ ميپزيم،حدودا بعد از چهل دقیقه ،تست کنید ببینید
پخته یا نه،تست کردن هم با چنگال فرو کردن داخل کیک انجام
میشه،اگر مواد به چنگال نچسبید کیک شما آماده هست.