طرز تهیه مارمالاد هلو

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه مارمالاد هلو

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 , 20:30 ارسال شده , 414 بازدید

 

طرز تهیه مارمالاد هلو

 

 

طرز تهیه مارمالاد هلو

 

 

مارمالاد هلو


هلو 500 گرم / شکر هم 500 گرم / ژله هلو یک قاشق غذا خوری


سر پر /جوهر لیمو مقدار شکر رو بیشتر نکنید. چون پوست و


هسته ی هلو ها رو که بگیریم وزنشون کمی میاد پایین. ابتدا


هلو ها رو پوست میگیریم و قاچ میکنیم . بعد تو میکسر اون قدر


باید بزنیم تا کااااملا روون بشه و تیکه ای داخلش نداشته باشه.


حالا شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم رو شعله یکنواخت و متوسط


و مدام کف روشو میگیریم و میریزیم دور.حدود یک ربع باید از


جوشیدنش بگذره . بعد ژله هلو رو اضافه میکنم و پس از 5 دقیقه


زیرشو خاموش کرده و چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو بهش اضافه


میکنیم. باید تو ظرف خودش به دمای محیط برسه و بعد بریزیم


داخل شیشه ی تمیز.

 

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب