طرز تهیه مارمالاد هلو
طرز تهیه مارمالاد هلو
مارمالاد هلو
هلو 500 گرم / شکر هم 500 گرم / ژله هلو یک قاشق غذا خوری
سر پر /جوهر لیمو مقدار شکر رو بیشتر نکنید. چون پوست و
هسته ی هلو ها رو که بگیریم وزنشون کمی میاد پایین. ابتدا
هلو ها رو پوست میگیریم و قاچ میکنیم . بعد تو میکسر اون قدر
باید بزنیم تا کااااملا روون بشه و تیکه ای داخلش نداشته باشه.
حالا شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم رو شعله یکنواخت و متوسط
و مدام کف روشو میگیریم و میریزیم دور.حدود یک ربع باید از
جوشیدنش بگذره . بعد ژله هلو رو اضافه میکنم و پس از 5 دقیقه
زیرشو خاموش کرده و چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو بهش اضافه
میکنیم. باید تو ظرف خودش به دمای محیط برسه و بعد بریزیم
داخل شیشه ی تمیز.