طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 , 20:20 ارسال شده , 521 بازدید

 

طرز تهیه مربای پوست پسته

 

 

طرز تهیه مربای پوست پسته

 

 

مربا پوست پسته:


پوست پسته رو سه بار  هر بار پنج دقیقه بجوشونید بخورید اگر


تلخیش رفته بود توی اب خنک بریزید یک ساعت ، (البته من چون


نصف شب بود نیم ساعت گذاشتم)برابر شکر بریزید و اب کم بذارید


جوش بیاید، پوستها رو بریزید داخلش و خلال پسته و اجازه بدید


قوام بیاد،آخر هم که چند قطره لیمو ترش.البته بعضی ها  هر بار


پانزده دقیقه میجوشونن. ..اما من پنج دقیقه ...بسته به نوع پسته


داره،من از پسته با پوست های سفید استفاده کردم.البتع صورتی ها


هم بعد از جوشیدن سفید میشوند

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب