طرز تهیه مربای پوست پسته (2)
نویسنده : minifun ،
موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها ,
پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 , 20:20 ارسال شده ,
521 بازدید
طرز تهیه مربای پوست پسته
مربا پوست پسته:
پوست پسته رو سه بار هر بار پنج دقیقه بجوشونید بخورید اگر
تلخیش رفته بود توی اب خنک بریزید یک ساعت ، (البته من چون
نصف شب بود نیم ساعت گذاشتم)برابر شکر بریزید و اب کم بذارید
جوش بیاید، پوستها رو بریزید داخلش و خلال پسته و اجازه بدید
قوام بیاد،آخر هم که چند قطره لیمو ترش.البته بعضی ها هر بار
پانزده دقیقه میجوشونن. ..اما من پنج دقیقه ...بسته به نوع پسته
داره،من از پسته با پوست های سفید استفاده کردم.البتع صورتی ها
هم بعد از جوشیدن سفید میشوند