close
چت روم
طرز تهیه پای دل و جگر

طرز تهیه پای دل و جگر

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه پای دل و جگر

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 18 بهمن 1394 , 11:37 ارسال شده , 201 بازدید

طرز تهیه پای دل و جگر

 

طرز تهیه پای دل و جگر

 

 

طرز تهیه پای دل و جگر

 

 

پای دل و جگر


مواد مورد نیاز میان پای


پیاز متوسط .......یک عدد


دل و جگر بره یا مرغ ...... 300 گرم


قارچ سرخ شده ...... 100 گرم


رب یا پوره  گوجه فرنگی ......یک قاشق غذاخوری


پنیر موزارلا ............ 100 گرم


پنیر چدار ........یک قاشق غذاخوری


نمک و فلفل و اویشن یا اورگانو و کره ....... به مقدار لازم

طرز تهیه مواد داخلی:


پیاز را با کمی کره کاراملی کنید و دل و جگر خلالی شده


را به آن اضافه کرده و با حرارت بالا سرخ کنید که آب نیندازد


بعد قارچ سرخ شده ، رب یا پوره غلیظ گوجه فرنگی ، نمک


فلفل و آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن حرارت


را خاموش می کنیم .


طرز تهیه خمیر:


ابتدا300 گرم آرد را در کاسه ای گود ریخته و حدود نیم ساعت


داخل یخچال می گذاریم تا برای خمیر کردن خنک باشد.


برعکس100 گرم  کره را از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای


محیط رسیده و نرم شود.سپس کره را تکه تکه میان آرد


گذاشته و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد می دهیم تا


ماسه ای شکل شود.در ظرفی دیگر یک تخم مرغ، سه قاشق


سوپخوری آب، دو قاشق غذاخوری روغن مایع، دو قاشق


غذاخوری ماست وکمی نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن


دستی به هم می زنیم تا یکدست شود.مایع را به مواد آرد


اضافه کرده و همه را با هم شروغ به خمیر کردن می کنیم. کمی


ورز می دهیم تا خمیر را به صورت یک گلوله منسجم شود.


سپس روی خمیر را با یک دستمال پارچه ای پوشانده و حدود


یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم تا به حالت


مطلوب برسد.دو سوم خمیر را داخل قالب پهن کرده و کمی روی


لبه های قالب برمیگردانیم . سطح خمیر را توسط ابزار مخصوص


یا چنگال سوراخهایی ایجاد می کنیم تا خمیر در فر پف نکند.


قالب نیازی به جرب کردن ندارد ، یک لایه از مواد روی خمیر ریخته


و روی آن پنیر موزارلا و چدار میریزیم و همین کار را تا به اتمام


رسیدن مواد ادامه میدهیم . اکنون یک سوم دیگر خمیر را پهن


کرده و روی لبه های ظرف به خمیرین زیرین  میچسبانیم و لبه های


اضافه را با نوک چاقو ارایش میدهیم .

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب