close
چت روم
طرز تهیه کروسان گوشت

طرز تهیه کروسان گوشت

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه کروسان گوشت

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 16 دي 1394 , 10:22 ارسال شده , 225 بازدید

 

طرز تهیه کروسان گوشت

 

 

طرز تهیه کروسان گوشت

 

 

کروسان گوشت


آرد 2/5 پیمانه


روغن مایع 1/4 پیمانه


ماست 1/2 پیمانه


شیر 1/2 پیمانه


خمیر مایه خشک و فوری ١ قاشق غذاخوری


بکینگ پودر ١ قاشق چایخوری


نمک 1 قاشق مرباخوری


شکر 1 قاشق غذاخوری


زرده تخم مرغ و زعفرون آبکرده برای روکش 1 عدد



مواد لازم برای داخل نانها


پیاز 1 عدد


 نصف سینه مرغ


قارچ نصف یک بسته


فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد


پنیر گودا یا پنیر پیتزا به مقدار لازم


ادویه ها شامل نمک زردچوبه فلفل سیاه



طرز تهیه خمیر


ابتدا مواد خشک رو با هم قاطی کنید البته همه آرد رو


یکجا نریزید یه پیمانه رو نگه دارید به تدیج اضافه کنید



بعد شیر ماست روغن مایع رو به آرد اضافه کنید



بعد به تدریج اگه نیاز به آرد داشت آرد رو اضافه کنید و خمیر رو


جمع کنید در کل خمیر چسبنده ایه اونهم به خاطر ماست داخل


خمیره پس زیاد به خاطر چسبنده بودنش بهش آرد اضافه نکنید


چون از کیفیت نان پایین میاد روشو سلفون بکشید و دستمال


هم روی اون بندازید و بگذارید جای گرمی مثل محیط آشپزخونه


به مدت یکساعت تا حجم خمیر دو برابر بشه



در فاصله ای که داره خمیر استراحت میکنه مواد گوشتی


داخل نان رو درست میکنیم ابتدا پیاز رو در روغن خیلی کم


با ادویه ها تفت بدید تا طلایی بشه سعی کنید از روغن


کمی استفاده کنید چون مواد داخل خمیر قرار میگیره همین


روغن زیاد وقتی نانها در حال پخت هستن نان رو پاره میکنه



سینه مرغ رو تکه تکه کنید و با پیاز تفت بدید


بعد هم قارچ رو اضافه کنید



قارچ که تفت خورد و یه خورده آبش کشیده شد بهش فلفل


دلمه ای رو که خرد کردید اضافه کنید می بینید روغن نداره


یعنی با کمترین مقدار روغن پخته شده چون داخل خمیر قرار


میگیره روغن باعث میشه خمیر پاره بشه و نانها ظاهر


خوبی نداشته باشن فر رو روشن می کنیم و روی 180 درجه


می ذاریم تا خوب داغ بشه.خمیر بعد از یکساعت استراحت


پفش رو با مشت خودمون می خوابونیم و به دوقسمت


تقسیم می کنیم خمیر و به شکل توپ گردی در می آریم و


بوسیله وردنه روی میز کار که آرد پاشیدیم خمیر رو باز می کنیم


من با این اندازه خمیر 2 تا دایره درست کردم و باهاش کار کردم


 کلاً 16 تا کروسان درست شد. به این شکل به ضخامت نیم


سانت خمیر رو باز می کنیم با استفاده از پیتزا بر یا خمیر بر خمیر


رو به هشت قسمت مساوی تقسیم می کنیم از مواد گوشتی


روی خمیر درست سر خمیر می گذاریم و پنیر گودا هم روی مواد


گوشتی می زاریم می تونید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ولی


به نظر من با پنیر گودا خوشمزه تر شده بود درست از اون قسمتی


که مواد گوشتی و پنیر رو گذاشتید خمیر رو رول کنید تا انتها که


به تیزی خمیر برسید به این شکل ، می تونید خمیر رو برعکس


کنید که تیزی زیر کار قرار بگیره و باز نشه یا اینکه مثل من تیزی


نانها رو قرار بگیره من برای اینکه تیزی خمیر بهم بچسبه با مقداری


شیر خیسش کردم و با انگشت فشار دادم تا بهم چسبید به


نظرم اگه تیزی رو باشه قشنگتر دیده میشد حالا هر جور سلیقتون


بود بعد هم دو سر خمیر رو با دستتون فرم بدید رو به بالا به شکل


شاخ گاو بعد هم که همه خمیر هارو پیچیدید روی سینی که کاغذ


روغنی انداختید و چرب کردید بچینید و روی اون رو با زده تخم مرغ


و زعفرون آبکرده رو با هم مخلوط کنید و روی نانها با برس بکشید


و یا کنجد یا تخم خرفه بپاشید می بینید که دو سر خمیرها رو به


بالا مثل شاخ گاو هست باز هم با دستتون بهش فرم بدید تا همونجوری


ثابت بشن و شکلشون رو حفظ کنن بگذارید داخل فر در دمای 180


درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه باید روی نانها خوب طلایی بشن


دمای بعضی فرها فرق میکنه پس حواستون باشه اگه دیدید زمانش


کافی نبود برای طلایی شدن نانها باز هم بهش زمان بدید تا نانها


خوب طلایی بشن هم کیفیت نانها عالی بود خشک نبود و خیلی


نرم و لطیف بود و هم مواد گوشتی با پنیر گودا عااااااااالی و خوشمزه بود

 

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب