طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی
نویسنده : minifun ،
موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها ,
سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 13:8 ارسال شده ,
346 بازدید
طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی
کیک قندونی یا کیک یزدی
مواد لازم:تخم مرغ 1 عدد-ماست تازه 1 پیمانه روغن مایه 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه بکینگ پودر و جوش شیرین از هر کدام 1
قاشق چای خوری.طرز تهیه:تخم مرغ و شکر و بکینگ پودر را با هم
مخلوط کرده تا سفید رنگ شود بعد ماست و جوش شیرین را اضافه
می کنیم و روغن و هم می زنیم و بعد آرد را اضافه می کنیم به مواد
تا وقتی که یک دست شد در قالب های کوچک ریخته و در فر به مدت
سی دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد می پزیم، این مقدار مواد در
قالب های کوچک 20 عدد کیک قندونی در می آید.