طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 13:8 ارسال شده , 346 بازدید

 

طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی

 

 

طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی

 

 

کیک قندونی یا کیک یزدی


 مواد لازم:تخم مرغ 1 عدد-ماست تازه 1 پیمانه روغن مایه 1 پیمانه


شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه بکینگ پودر و جوش شیرین از هر کدام 1


قاشق چای خوری.طرز تهیه:تخم مرغ و شکر و بکینگ پودر را با هم


مخلوط کرده تا سفید رنگ شود بعد ماست و جوش شیرین را اضافه


می کنیم و روغن و هم می زنیم و بعد آرد را اضافه می کنیم به مواد


تا وقتی که یک دست شد در قالب های کوچک ریخته و در فر به مدت


سی دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد می پزیم، این مقدار مواد در


قالب های کوچک 20 عدد کیک قندونی در می آید.

 

 

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب