طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 16 دي 1394 , 16:13 ارسال شده , 340 بازدید

 

طرز تهیه گاناش شکلاتی

 

 

طرز تهیه گاناش شکلاتی

 

 

گاناش شکلاتی



گاناش یا گاناژ یا گاناچ یک جور کرم شکلاتی هستش که


معمولا برای کاور کیک و دسر ازش استفاده میشه. روش


های مختلفی برای درست کردنش داریم که من طبق


معمول سخت نمیگیرم و راحترین راهو که خودم همیشه


انجام میدم و جواب میگیرم رو براتون میگم.



مواد لازم :



خامه پاکتی 100 گرم



شکلات 100 گرم



اگر بخوام در مورد خامه توضیح بدم باید بگم اصلا فرقی


نمیکنه از چه خامه ای استفاده کنید . خامه معمولی


یا خامه شکلاتی یا خامه عسلی و ..... فقط تفاوت این


خامه ها در شیرینی اونهاست. مثلا اگه از خامه شکلاتی


استفاده میکنید بهتره از شکلات تلخ استفاده بشه که


مکمل هم باشن. بازم این کاملا سلیقه ای هستش.



قراره راحترین راه ممکنرو اینجا آموزش بدم.پس زیر کتری


رو روشن کنید و وقتی جوش اومد و شروع به بخار کردن


کرد یک ظرف فلزی یا چینی نشکن رو روش قرار بدید. زیر


حرارت کتری کم باشه



بعد خامه رو توی ظرف بریزید و کمی هم بزنید تا یکنواخت


و روون بشه. نیازی نیست خامه داغ بشه یا بجوشه. بعد


شکلات رو که ریز خرد کردید بهش اضافه کنید و کمی با


قاشق هم بزنید. خوب برای اینکه خامه به جوش نیاد اونو


از روی حرارت غیر مستقیم بخار بردارید و کمی با قاشق


هم بزنید تا شکلات ها ذوب بشه. اگه حس کردید خامه سرد


شده دوباره اونو روی حرارت بذارید و هم بزنید. نه نیاز به


حرارت زیاد داره نه مداوم هم زدن. فقط حواستون باشه خامه


نجوشه و نم نم شکلات توش حل بشه.



من از خامه شکلاتی و شکلات 90 درصد تلخی استفاده میکنم.


این سلیقه ی شماست که از چی استفاده کنید.خیلی راحت


سس گاناش شما آماده است.



حالا اگر میخوایید از این سس برای کاور کردن دسر و کیک


استفاده کنید وقتی کیکتون کاملا خنک شد ، اونو روی توری


قرار بدید و زیر توری یک سینی بذارید تا چکه های اضافی


گاناش توی سینی جمع بشه. و بعد گاناش که کمی از


حرارت افتاده ودیگه خیلی داغ نیست را روی کیک بریزید. اگه


قراره گاناش رو روی لایه ای از خامه بریزید بهتره گاناشتون خنک باشه.



شما هم میتونید از این سس برای کاور کیک استفاده کنید


و هم برای تزیین با ماسوره شکوفه بزنیدش.



اگه قراره از این سس برای تزیین و لابه لای کیک استفاده کنید


و بخوایید با قیف و ماسوره ازش شکوفه بزنید وقتی گاناشتون


آماده شد اونو توی یخچال بذارید و وقتی کاملا سرد شد و خودشو


گرفت اون داخل همزن بریزید و انقدر هم بزنید تا فرم بگیره.


میتونید 20 گرم کره هم بهش اضافه کنید تا بهتر حالت بگیره.



هر چی خامه موادمون بیشتر بشه حالت نرمی و شلی گاناش


بیشتر میشه و مناسب تره برای کاور کردن کیک و هر چی


شکلات بیشتر بشه برای فرم دادن بهتره. من خودم برای فرم


دادن گاناش از 70 درصد شکلات و 30 درصد خامه استفاده میکنم.


البته 10 گرمم کره اضافه میکنم.(برای 200 گرم گاناش)



اگه دوست دارید گاناش شما خیلی براق باشه یک قاشق


غذاخوری عسل به اون اضافه کنید.



در کل یکی از مزایای گاناش اینه که غلظت اون دسته


خودتونه و میتونید خیلی راحت زیاد و کمش کنید.



اگه به جای شکلات سیاه از سفید استفاده کنید گاناشی


با رنگ سفید خواهید داشت.

 

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب