close
چت روم
طرز درست کردن کوفته بادمجان

طرز درست کردن کوفته بادمجان

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز درست کردن کوفته بادمجان

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395 , 21:13 ارسال شده , 146 بازدید

 

طرز درست کردن کوفته بادمجان

 

 

طرز درست کردن کوفته بادمجان

 

 

کوفته بادمجان


مواد لازم :


بادمجان دو عدد


جعفري ربع ليوان


تخم مرغ يك عدد


آرد سوخاري ربع ليوان


پارمزان يك چهارم ليوان


اورگانو يا آويشن 1 ق چ


پودر پياز ربع ق چ


فلفل قرمز
آب ليمو 2 ق غ


براي فيلينگ:


گردو نصف ليوان


پنير چدار 100 گرم


براي كاور:


آرد 2 ق غ


تخم مرغ 1 عدد


آرد سوخاري 2 ق غ


طرز تهیه :


 پنير چدار رو رنده ميكنيم.گردو ها و چدار  رو توي بلندر ميريزيم و بلند


ميكنيم.اگر چدار نداريد يا با شوريش مشكل داريد از پنيرهاي ديگه مثل


گودا استفاده كنيد.بادمجونها رو حلقه ميكنيم.نمك ميزنيم و توي آبكش


به مدت نيم ساعت قرار  ميديم تا آب بندازه و تلخيش از بين بره.با دستمال


كاغذي آشپزخونه بادمجونها رو خشك ميكنيم.توي سيني فر قرار داده و در

 

فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت قرار ميديم تا كبابي شن.


بادمجانها و جعفري و آرد سوخاري و پارمزان و اورگانو و پودر پياز و فلفل


قرمز و يك عدد تخم مرغ و آب ليمو رو توي بلندر ميريزيم.چند تا پالس ميزنيم


تا مخلوط شن ،ولي نه زياد كه كاملا له شه يعني تيكه هاي كوچيك بادمجون


بايد ديده شه. مطابق تصويردستهامون رو خيس ميكنيم ،اندازه يك گردوي


درشت از خمير بادمجون برميداريم و كف دست پهن ميكنيم مقداري از مخلوط


پنير و گردو رو روش قرار ميديم.به همون اندازه از خمير بادمجون روش ميذاريم


و  با انگشتان خيس خوب درزهاش رو ميگيريم و كف دست ميغلتونيم.طوري


كه فيلينگ كاملا با مخلوط بادمجون پوشونده بشه.نكته: كمك ميشه اگر


دستمون رو مرتب خيس كنيم و اينكار مانع از چسبيدن مواد به دستهامون


ميشه.سه تا كاسه رو جلو رومون ميذاريم. توي يكي آرد دومي تخم مرغ و


سومي آرد سوخاري تخم مرغ رو با چنگال كمي هم ميزنيم تا باز شه گلوله هاي


كوفته رو توي كاسه آرد ميندازيم و كاسه رو ميچرخونيم تا كل سطح كوفته


با آرد پوشونده شه.حالا كوفته رو توي تخم  مرغ ميندازيم و با چنگال توي كاسه


تكونش ميديم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شه كوفته رو توي كاسه آرد


سوخاري ميندازيم، كاسه رو ميچرخونيم تا كوفته با آرد سوخاري كاور شه من


با اين ميزان مواد 5 تا كوفته به سايز نارنگي به دست آوردم همينطور كه ميبينيد


اون شيوه چرخوندن كوفته توي كاسه بدون تماس دست يا چنگال باعث ميشه


كه كوفته هاي خوشگلي داشته باشيم دونه دونه كوفته ها رو توي حمام روغن


سرخ كرده و روي دستمال كاغذي آشپزخونه قرار ميديم تا روغن اضافيش گرفته


شه حرارت روغن نبايد زياد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت شن


اگر حرارت خيلي بالا باشه كاور كوفته ها سريع طلايي ميشه بدون اينكه خوب


بپزه پس حرارت رو تنظيم كنيد كوفته هاي بامجوني با طعم پارمزان و جعفري با مغز

 

چدار و گردو . به به!

 

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه املت فانتزی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب