close
چت روم
آموزش آشپزی انواع غذاها

آموزش آشپزی انواع غذاها

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 , 20:41 ارسال شده , 223 بازدید

طرز تهیه هات چاکلت با ساده ترین روش

 

طرز تهیه هات چاکلت

 

 

طرز تهیه هات چاکلت

 

 

هات چاکلت


مواد لازم:

شیر


یک فنجان


کاکائو


2قاشق مرباخوری


نسکافه


1 قاشق مرباخوری


شکر


1- 2 قاشق مرباخوری


خامه1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود.بعد شکر و


کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و


کمی غلیظ شود. سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه


قرار می دهیم و سرو می کنیم.

 

طرز تهیه مارمالاد هلو

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 , 20:30 ارسال شده , 173 بازدید

 

طرز تهیه مارمالاد هلو

 

 

طرز تهیه مارمالاد هلو

 

 

مارمالاد هلو


هلو 500 گرم / شکر هم 500 گرم / ژله هلو یک قاشق غذا خوری


سر پر /جوهر لیمو مقدار شکر رو بیشتر نکنید. چون پوست و


هسته ی هلو ها رو که بگیریم وزنشون کمی میاد پایین. ابتدا


هلو ها رو پوست میگیریم و قاچ میکنیم . بعد تو میکسر اون قدر


باید بزنیم تا کااااملا روون بشه و تیکه ای داخلش نداشته باشه.


حالا شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم رو شعله یکنواخت و متوسط


و مدام کف روشو میگیریم و میریزیم دور.حدود یک ربع باید از


جوشیدنش بگذره . بعد ژله هلو رو اضافه میکنم و پس از 5 دقیقه


زیرشو خاموش کرده و چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو بهش اضافه


میکنیم. باید تو ظرف خودش به دمای محیط برسه و بعد بریزیم


داخل شیشه ی تمیز.

 

 

طرز تهیه مربای پوست پسته (2)

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 , 20:20 ارسال شده , 228 بازدید

 

طرز تهیه مربای پوست پسته

 

 

طرز تهیه مربای پوست پسته

 

 

مربا پوست پسته:


پوست پسته رو سه بار  هر بار پنج دقیقه بجوشونید بخورید اگر


تلخیش رفته بود توی اب خنک بریزید یک ساعت ، (البته من چون


نصف شب بود نیم ساعت گذاشتم)برابر شکر بریزید و اب کم بذارید


جوش بیاید، پوستها رو بریزید داخلش و خلال پسته و اجازه بدید


قوام بیاد،آخر هم که چند قطره لیمو ترش.البته بعضی ها  هر بار


پانزده دقیقه میجوشونن. ..اما من پنج دقیقه ...بسته به نوع پسته


داره،من از پسته با پوست های سفید استفاده کردم.البتع صورتی ها


هم بعد از جوشیدن سفید میشوند

 

طرز تهیه کافه گلاسه

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 , 20:16 ارسال شده , 270 بازدید

 

طرز تهیه کافه گلاسه

 

 

طرز تهیه کافه گلاسه

 

 

کافه گلاسه


ﺷﯿﺮ 1 ﻟﯿﻮﺍﻥ . ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻬﻮﻩ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ . ﺑﺴﺘﻨﯽ 1 ﻟﯿﻮﺍﻥ


ﺧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ . ﺳﺲ ﻗﻬﻮﻩ ﯾﺎ ﺷﮑﻼﺕ ﺍﺏ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ


ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻬﻮﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭﻭﻥ


ﻗﻬﻮﻩ ﺟﻮﺵ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ


ﻗﻬﻮﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ ﮐﻨﺪ ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ‏( ﺩﻗﺖ


ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﺠﻮﺷﺪ ‏) ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ .


ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﺎﻓﻪ ﮔﻼﺳﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺎ ﺳﺲ ﺷﮑﻼﺕ ﺩﺍﺧﻞ


ﻟﯿﻮﺍﻥ ﭼﻨﺪ ﺧﻂ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﯾﺪ ﺳﭙﺲ ﺷﯿﺮ ﻗﻬﻮﻩ ﺳﺮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻟﯿﻮﺍﻥ


ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ، ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺮ ﻗﻬﻮﻩ


ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ، ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺳﺲ ﺷﮑﻼﺕ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻧﯿﺰ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽ


ﻫﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﺲ ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ .

 

 

طرز تهیه حلیم گندم

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 , 20:8 ارسال شده , 129 بازدید

 

طرز تهیه حلیم گندم

 

 

طرز تهیه حلیم گندم

 

 

حلیم گندم


مواد لازم :

بلغور گندم 2 لیوان


پیاز متوسط 1 عدد


نخود 1/4 لیوان


دمبه 200 گرم


 گوشت قرمز یا بوقلمون به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با یک تکه پیاز میزاریم تا کاملا پخته بشه ، در یک ظرف


بزرگ تمام مواد بالا به غیر از گوشت را افزوده روش آب میریزیم بعد از


جوش اومدن زیرش رو کم کرده درش را می گذاریم ، اجازه میدیم تا


مواد خوب پخته بشه و لعاب بندازه تقریبا حدود 6 ساعت طول میکشه


و تو این مدت باید بهش سر بزنید که ته نگیره ، من تو این مرحله از


گوشت کوب برقی استفاده میکنم و خوب میکسش میکنم و از سبد


ردش میکنم تا پوسته های گندم ازش جدا بشه و یه لعاب سفید و غلیظ


بهم بده بعد این لعاب خوشمزه رو بهش نمک میزنم و روی شعله یه


سه پایه و شعله پخش کن میزارم و ظرف حلیم رو روش قرار میدم یه


دمکنی هم رو درش میکشم تا صبح میزارم روی حرارت بمونه تا خوب


دم بکشه صبح گوشت ریش ریش شده رو به حلیم اضافه کرده ظرف رو


رو شعله مستقیم قرار میدم و مرتب بهم میزنم تا کشدار بشه نوش جون

 

طرز تهیه املت فانتزی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395 , 23:34 ارسال شده , 192 بازدید

طرز تهیه املت فانتزی

 

طرز تهیه املت فانتزی

 

 

طرز تهیه املت فانتزی

 

 

املت فانتزی

مواد لازم :

پیاز کوچک یک عدد


،سیر سه حبه ،


فلفل دلمه ای سبز یا رنگی یک عدد،


کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی و یا چهار عدد گوجه پوست گرفته


و ریز شده-سس کچاپ دو قاشق سوپخوری-تخم مرغ چهار عدد،


نمک و فلفل و روغن زیتون و یا روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و سیر  را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت داده فلفل


دلمه ای را برش نواری داده و همراه گوجه به آنها اضافه کرده و میگذاریم


کاملا بپزد و آبش تبخیر شود،ادویه جات و سس کچاپ را اضافه کرده


و همزده،در ظرف نشکن ریخته و صاف کرده و تخم مرغها را روی آن


شکسته ولی هم نزنید و در فر و یا مایکرو فر در حالت کانوکشن با دمای


180 درجه تا زمانی که کاملا بپزد.

 

صفحات سایت


تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب