close
چت روم
آموزش آشپزی انواع غذاها - 2

آموزش آشپزی انواع غذاها - 2

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه آش گندم

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395 , 23:11 ارسال شده , 238 بازدید

 

طرز تهیه آش گندم

 

 

طرز تهیه آش گندم

 

 

آش گندم

مواد لازم (۴ نفر):


گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۲پیمانه


لوبیا سفید یک پیمانه


لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه


تره، جعفری، گشنیز خرد شده ۶ پیمانه


پیاز خرد شده ۲ عدد


نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و پودر زیره به میزان لازم


روغن کنجد به میزان لازم


روش تهیه:


حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم. لوبیا سفید را همراه با آب و کمی


زردچوبه می‌پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را


اضافه کرده و خوب می‌پزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به


همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می‌پزیم و به مواد


قبلی اضافه می‌کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه


تفت می‌دهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت


می‌دهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می‌دهیم


غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.طبع غذا: معتدل، ملین، خون ساز


و مقوی / مصلح: ادویه موجود در آش، عرق نعناع

 

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395 , 22:35 ارسال شده , 197 بازدید

 

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

 

 

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

 

 

خاگینه مغزدار تبریزی

مواد لازم

۲عدد تخم مرغ


۲قاشق ماست شیرین


۲قاشق غذا خوری آرد


وانیل


بکینگ پودر


زعفران

مواد شهد


شکر 1 لیوان


آب و زعفرون دم کرده 1 لیوان

طرز تهیه :


مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.نصف مواد


را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد.در ظرف تفلون نسوز.


مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.


گردو،بادام،پسته،دارچین،گل محمدی.باقیمانده مواد را ریخته و درشو


میگزاریم تا کاملا ببنده.برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.برش


داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب


کنه.در ظرف سرو گذاشته و روش را با پسته تزءین میکنیم.

 

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395 , 21:56 ارسال شده , 154 بازدید

 

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

 

 

طرز تهیه نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

 

 

نان رژيمي و خوش طعم صبحانه

مواد لازم : 

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوري


نمک نوک قاشق


 آرد 300 گرم


 پودر قند 50 گرم


 روغن مايع يک سوم پيمانه


  تخم مرغ 2عدد


 پودر خمير مايه يک و يک دوم قاشق چايخوري


شير ولرم يک سوم پيمانه


شکر 1 قاشق چايخوري


کنجد و سياهدانه براي تزئين


 شير مقداري  

طرز تهیه :

ابتدا در ظرف مناسب شکر را با پودر خمير مايه و آب ولرم مخلوط کنيد


سپس به مدت 10 دقيقه آن را کنار بگذاريد تا عمل بيايد. در اين ميان


در يک کاسه تخم مرغ ها را با پودر قند، روغن و نمک مخلوط کرده و


خوب هم بزنيد. وقتي يکدست شد، خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه


کنيد. در انتها آرد را کم کم به مواد اضافه کنيد تا خمير نان حاصل شود.


خمير بايد کمي چسبنده باشد. اکنون خمير حاصل را به دو قسمت


تقسيم کنيد. يکي را با مقداري آرد قنادي از حالت چسبندگي خارج


کنيد. به ديگري پودر کاکائو بزنيد و آن را با پودر کاکائو از حالت چسبندگي


خارج کنيد. خمير ها را جداگانه در يک جاي گرم به مدت دوساعت استراحت


دهيد. بعد از دو ساعت پف خميرها از بين مي رود. حالا بايد يکي در ميان


خمير ها را در ظرف مخصوص فر چيده و دوباره به مدت نيم ساعت به آنها


استراحت دهيد. اکنون روي نان ها را با کمي شير رومال کنيد. مقداري


کنجد و سياه دانه هم روي آنها بپاشيد. سيني را در فري که با دماي 180


درجه سانتي گراد از پيش گرم شده است، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا


کاملا بپزند و آماده سرو کردن شوند.نکته اي مهم در تهيه نان رژيمي :موقع


درست کردن خمير نان دقت کنيد که حتما بايد کمي چسبنده باشد. اگر


ميزان بيشتري آرد به خمير اضافه کنيد نان شما سفت مي شود.

 

 

طرز درست کردن کوفته بادمجان

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395 , 21:13 ارسال شده , 194 بازدید

 

طرز درست کردن کوفته بادمجان

 

 

طرز درست کردن کوفته بادمجان

 

 

کوفته بادمجان


مواد لازم :


بادمجان دو عدد


جعفري ربع ليوان


تخم مرغ يك عدد


آرد سوخاري ربع ليوان


پارمزان يك چهارم ليوان


اورگانو يا آويشن 1 ق چ


پودر پياز ربع ق چ


فلفل قرمز
آب ليمو 2 ق غ


براي فيلينگ:


گردو نصف ليوان


پنير چدار 100 گرم


براي كاور:


آرد 2 ق غ


تخم مرغ 1 عدد


آرد سوخاري 2 ق غ


طرز تهیه :


 پنير چدار رو رنده ميكنيم.گردو ها و چدار  رو توي بلندر ميريزيم و بلند


ميكنيم.اگر چدار نداريد يا با شوريش مشكل داريد از پنيرهاي ديگه مثل


گودا استفاده كنيد.بادمجونها رو حلقه ميكنيم.نمك ميزنيم و توي آبكش


به مدت نيم ساعت قرار  ميديم تا آب بندازه و تلخيش از بين بره.با دستمال


كاغذي آشپزخونه بادمجونها رو خشك ميكنيم.توي سيني فر قرار داده و در

 

فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت قرار ميديم تا كبابي شن.


بادمجانها و جعفري و آرد سوخاري و پارمزان و اورگانو و پودر پياز و فلفل


قرمز و يك عدد تخم مرغ و آب ليمو رو توي بلندر ميريزيم.چند تا پالس ميزنيم


تا مخلوط شن ،ولي نه زياد كه كاملا له شه يعني تيكه هاي كوچيك بادمجون


بايد ديده شه. مطابق تصويردستهامون رو خيس ميكنيم ،اندازه يك گردوي


درشت از خمير بادمجون برميداريم و كف دست پهن ميكنيم مقداري از مخلوط


پنير و گردو رو روش قرار ميديم.به همون اندازه از خمير بادمجون روش ميذاريم


و  با انگشتان خيس خوب درزهاش رو ميگيريم و كف دست ميغلتونيم.طوري


كه فيلينگ كاملا با مخلوط بادمجون پوشونده بشه.نكته: كمك ميشه اگر


دستمون رو مرتب خيس كنيم و اينكار مانع از چسبيدن مواد به دستهامون


ميشه.سه تا كاسه رو جلو رومون ميذاريم. توي يكي آرد دومي تخم مرغ و


سومي آرد سوخاري تخم مرغ رو با چنگال كمي هم ميزنيم تا باز شه گلوله هاي


كوفته رو توي كاسه آرد ميندازيم و كاسه رو ميچرخونيم تا كل سطح كوفته


با آرد پوشونده شه.حالا كوفته رو توي تخم  مرغ ميندازيم و با چنگال توي كاسه


تكونش ميديم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شه كوفته رو توي كاسه آرد


سوخاري ميندازيم، كاسه رو ميچرخونيم تا كوفته با آرد سوخاري كاور شه من


با اين ميزان مواد 5 تا كوفته به سايز نارنگي به دست آوردم همينطور كه ميبينيد


اون شيوه چرخوندن كوفته توي كاسه بدون تماس دست يا چنگال باعث ميشه


كه كوفته هاي خوشگلي داشته باشيم دونه دونه كوفته ها رو توي حمام روغن


سرخ كرده و روي دستمال كاغذي آشپزخونه قرار ميديم تا روغن اضافيش گرفته


شه حرارت روغن نبايد زياد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت شن


اگر حرارت خيلي بالا باشه كاور كوفته ها سريع طلايي ميشه بدون اينكه خوب


بپزه پس حرارت رو تنظيم كنيد كوفته هاي بامجوني با طعم پارمزان و جعفري با مغز

 

چدار و گردو . به به!

 

 

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395 , 21:4 ارسال شده , 151 بازدید

 

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

 

 

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي

 

 

طرز درست کردن ليمو عماني خانگي
 
 ليمو ترش ها را بشوئيد سپس روي انها نمک بپاشيد و به مدت ۱ روز


کناري قرار دهيد ، پس از ۱ روز ليمو ها را با آب سرد بشوئيد.درون قابلمه


چند ليوان اب بريزيد و سرکه را اضافه کنيد و اجازه دهيد به جوش بيايد


بايد ليمو ها را در ۲ مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنيد.در


مرحله اول ليمو ها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بريزيد و ۱۰ ثانيه


اجازه دهيد بجوشند سپس ليموها را با آب سرد آبکشي کنيد.


در مرحله دوم ليمو هاي ابکشي شده را مجدد داخل آب جوش بريزيد و


اين بار ۱ دقيقه اجازه دهيد ليمو ها بجوشند سپس داخل آبکش بريزيد اما


آبکشي نکنيد.پس از خنک شدن ليمو ها با خلال دندان سوراخ ريزي روي


هر ليمو ايجاد کنيد ، پارچه اي را در آفتاب پهن کنيد و ليمو ها را به مدت


۱۰ روز روي پارچه قرار دهيد ، پس از اين مدت زمان ليمو ها را داخل سبد


بريزيد و در سايه قرار دهيد تا کامل خشک شوند.

 

 

حلواي عسلي مناسب براي نذري هاي ماه محرم

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 19:18 ارسال شده , 127 بازدید

حلواي عسلي مناسب براي نذري هاي ماه محرم

 

طرز تهیه حلواي عسلي

 

 

طرز تهیه حلواي عسلي

 

 

حلواي عسلي مناسب براي نذري هاي ماه محرم

مواد لازم :

آرد :1 پيمانه(ترکيبي از آرد سفيد قنادي و آرد گندم نانوايي،از هرکدام


نصف پيمانه)ترکيب اين دو آرد باعث طلايي شدن رنگ حلوامون ميشه


روغن :به ميزان لازم


شکر:2 پيمانه


 گلاب:1 پيمانه(ميتونيد قسمتي از اون رو دم کرده هل بذاريد)


 آب زعفران:1 پيمانه

طرز تهیه :

  آب زعفران و گلاب و شکر رو با هم مخلوط کرده و بذاريد کمي بجوشه


(خيلي کم بجوشه) آرد قنادي و نانوايي رو مخلوط کنيد و سه بار الک


کنيد آرد را تفت بديد تا بوي خاميش بره و کم کم بهش روغن يا کره اضافه


کنيد ميزان روغن رو بيشتر از مقداري که من گذاشتم بذاريد...من چون


ميخواستم شکوفه بزنم کمي توي مقدارها تغييرات دادم... وقتي آرد


طلايي رنگ شد از روي شعله برداريد(مهمه) و شربت رو آروم آروم بهش


اضافه کنيد اين قسمت ديگه مهمه...همينجور که شربت رو اضافه ميکنيد


بايد با يه قاشق خيلي سريع و دقيقا مثل هم زدن کيک(از يک جهت)


حلوا رو هم بزنيد شربت رو تا حدي که دوست داريد حلواتون سفت يا شل


باشه اضافه کنيد... بعد فقط به مدت 2 دقيقه(نه کمتر نه بيشتر)يه دم کن


روي ظرفتون بذاريد و روي شعله ملايم قرار بديد ... حلواي خوش رنگ و


خوشمزتون آماده است.

 

صفحات سایت


تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب