close
چت روم
آموزش آشپزی انواع غذاها - 24

آموزش آشپزی انواع غذاها - 24

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه رولت جعفری + عکس

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , دوشنبه 14 دي 1394 , 13:19 ارسال شده , 49 بازدید

طرز تهیه رولت جعفری + عکس

 

طرز تهیه رولت جعفری

 

 

طرز تهیه رولت جعفری

 

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخکرده 150 گرم

 

فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده

 

جعفری 1 پیمانه

 

زرشک به مقدار لازم

 

تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)

 

پیاز 2 عدد متوسط

 

آرد 2 قاشق غذاخوری

 

سیر 1 عدد خلالی

 

نمک و فلفل و زغفران و کاری

طرز تهیه:

 

ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم

 

و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات

 

و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا

 

همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز

 

رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم.

 

برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط

 

می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم

 

و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری

 

مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه

 

میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم

 

و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم

 

اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم

 

و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.


نوش جان

 

 

طرز تهیه املت اسفناج

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , دوشنبه 14 دي 1394 , 11:55 ارسال شده , 128 بازدید

طرز تهیه املت اسفناج

 

طرز تهیه املت اسفناج

 

 

طرز تهیه املت اسفناج

 

 

املت اسفناج،ابتدا مقداری اسفناج را پخته،یک عدد پیاز را نگینی خورد کرده


و تفت داده تا طلایی شود،در ته ظرف نشکن ،اسفناج و پیاز را ریخته و پخش


کرده و به همراه کمی نمک و فلفل و چند عدد تخم مرغ و پنیر چدار یا پیتزا


می گذاریم در فر یا مایکروفر تا ببندد،بر روی گاز با حرارت کم هم میتوان تهیه کرد

 

 

طرز تهیه ژله طالبی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , دوشنبه 14 دي 1394 , 11:48 ارسال شده , 197 بازدید

طرز تهیه ژله طالبی

 

طرز تهیه ژله طالبی

 

 

طرز تهیه ژله طالبی

 

 
با کارد بالای طالبی رو میبریم  وبا قاشق تمام تخمک هاشو بیرون میاریم 

وپودر ژله انار رو با ۱ لیوان سر خالی آب روی حرارت میذاریم تا شفاف بشه

بعد از خنک شدن داخل طالبی رو پر کرده داخل یخچال میذاریم وبرای بریدن

حتما کارد را گرم کنید.

 

 

طرز تهیه بورک مرغ

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , دوشنبه 14 دي 1394 , 11:37 ارسال شده , 168 بازدید

طرز تهیه بورک مرغ

 

طرز تهیه بورک مرغ

 

 

طرز تهیه بورک مرغ

 

 

ابتدا نون یوفکا رو از فریز  در اوردم تا کار باهاش راحت باشه بعد تو این

 

مدت مواد میانیش رو اماده کردم ، مرغ رو تیکه تیکه کردم و با پیاز تفت

 

دادم من کره زدم چون بافت مرغ رو نرم تر میکنه بعد یه کوچولو فلفل

 

زدم ونمک و زعفرون گذاشتم اب زعفرون کشیده بشه و قارچ رو بهش

 

اضافه کردم ، نون یوفکا رو اول کره مالیدم و مواد مرغ ام رو یه کم وسطش

 

ریختم و پنیر پیتزا و رولش کردم و تخم مرغ رو با زعفرون مخلوط کردم

 

و روی نون ها کشیدم و کنجد وسیاه دانه ریختم روش و گذاشتم توی فر

 

و گریل رو  15 دقیقه تا 20دقیقه گذاشتم تا روش برشته بشه

 

 

طرز تهیه کتلت قارچ

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 13 دي 1394 , 17:7 ارسال شده , 116 بازدید

طرز تهیه کتلت قارچ

 

طرز تهیه کتلت قارچ

 

 

طرز تهیه کتلت قارچ

 

 

مواد لازم :



قارچ : نیم کیلو

سیر : ۲ حبه

تخم‌مرغ : ۳عدد

آرد یا خمیر نان باگت : نصف لیوان

سبزیجات معطر : ۲ قاشق

نمک و فلفل : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم


طرز تهیه :

ابتدا قارچ‌ها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید.

 

بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس

 

نداشتید، می‌توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید.

پس از آن تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه کتلت،

 

قدری آرد به آن اضافه کنید.نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با

 

سیرهایی که له کرده‌اید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یک‌دست شود.

حالا روغن را در تابه‌ای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو

 

بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید.در ظرف را بگذارید و اجازه

 

دهید یک روی کتلت‌ها سرخ شود، سپس روی دیگر کتلت‌ها را سرخ کنید.

 

 

طرز تهیه دسر رنگینک

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 13 دي 1394 , 16:52 ارسال شده , 204 بازدید

طرز تهیه دسر رنگینک

 

طرز تهیه دسر رنگینک

 

 

طرز تهیه دسر رنگینک

 

 

مواد مورد نیاز جهت تهیه رنگینک


(این مقدار مواد برای تهیه دسر رنگینک برای چهار نفر میباشد.)


آرد نخود چی/هشت قاشق غذا خوری


کره صد گرمی /یک عدد


پودر قند /دو قاشق غذا خوری


خرما پوست کنده شده /۲۰ عدد


گردو . پسته . کنجد /به میزان دلخواه


در مرحله اول آرد نخود چی رو با شعله بسیار کم تفت میدیم


نکته:شعله کم باشه و مدام هم بزنید چون آرد نخود چی زود تهش

 

میسوزه و تلخ مزه میشه در مرحله دوم پودر قند را اضافه کنید


نکته :چون تو این دسر از خرما استفاده میشه بعضی ها ترجیحا پودر قند را

 

نمیریزن چون خیلی شیرین استفاده نمیکنن دسر رو ولی من میریزم چون

 

مزه خوبی ب آرد نخودچی میده اگر شما هم از پودر قند استفاده کردید بدونید

 

که میزان استفاده از کره هم باید در آخر کار بیشتر بشه چون پودر قند آرد را

 

خشک تر میکنه در مرحله سوم کره رو اضافه میکنیم تا آرد حالت خمیری ب خود بگیره


(در صورت نیاز از ی کره کوچکتر هم استفاده کنید اگر هنوز آرد باقی مونده تو ظرف)


تا این مرحله مداوم باید هم بزنید بدون هیچ مکث و وقفه ای


در مرحله چهارم تو قالب مورد نظر پلاستیک پهن کنید و مواد خمیری رو یک لایه

 

پهن کنید و بعد روی لایه خرما بذارید و از کنجد و گردو و پسته استفاده کنید


نکته میتونید ب این روش هم کار کنید خمیر /خرما/خمیر /پسته /خمیر /خرما /گردو

 

تا طبقه ب طبقه بالا بیاد دسر مرحله پنجم روی لایه آخر از خمیر میریزیم و صاف

 

میکنیم پلاستیک روی ظرف رو از اطرف جمع میکنیم روی کار رو ب مدت نیم ساعت

 

داخل یخچال میذاریم و بعد آماده است برای سرو.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 


نوش جان

 

صفحات سایت


تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب