close
چت روم
آموزش آشپزی انواع غذاها - 25

آموزش آشپزی انواع غذاها - 25

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه شیرینی تارتلت سیب سوئدی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 13 دي 1394 , 16:19 ارسال شده , 159 بازدید

طرز تهیه شیرینی تارتلت سیب سوئدی

 

طرز تهیه شیرینی تارتلت سیب سوئدی

 

 

طرز تهیه شیرینی تارتلت سیب سوئدی

 

 

مواد لازم جهت 14 عدد شیرینی تارتلت سیب سوئدی:


کره 100 گرم


دو عدد تخم مرغ


12 قاشق سوپخوری سرصاف پودر شکر


1 قاشق چایخوری بکینگ پودر


حدود 350 گرم آرد


مواد لازم جهت داخل تارت:


سیب 4 عدد


شکر نصف پیمانه


آب نصف پیمانه


دارچین بستگی به ذائقه 1 قاشق چایخوری


گردو در صورت تمایل

ابتدا کره نرم شده را با پودر شکر همزده سپس تخم مرغ ها را افزوده


آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد افزوده در حدی ورز داده تا

 

خمیر لطیفی شده و بدست نچسبد در کیسه فریزر گذاشته در یخچال

 

یک ساعت استراحت میدهیم قبل از شروع کار سیب هارا پوست کنده

 

خرد کرده با شکر و آب روی حرارت گذاشته تا شبیه پوره شود آب نداشته


باشد در آخر دارچین و گردوی نگینی افزوده و میگذاریم کاملا خنک شود


خمیر را روی سطح صافی پهن کرده با انتهای لیوان یا کاتر شیرینی قالب زده


ته قالبهای تارت یا کیک یزدی که نیازی به چرب شدن ندارد پهن کرده روی

 

آن از مواد داخلی گذاشته و سپس یه لایه دیگر روی آن از خمیر گذاشته

 

لبه ها را کمی با انگشت فشار داده از اضافات خمیر هم بنا به سلیقه میتوانید

 

قالب زده با اندکی آب به روی تارتلت ها چسبانده در فر 160 درجه حدود 20

 

دقیقه که البته زمان تقریبیست بعد از خنک شدن روی آنها پودر شکر الک کنید .

 

 

صفحات سایت


تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب