close
چت روم
آموزش آشپزی انواع غذاها - 3

آموزش آشپزی انواع غذاها - 3

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

کوفته تبريزي با تمام فوت و فن اسرار آميزش

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 19:5 ارسال شده , 184 بازدید

کوفته تبريزي با تمام فوت و فن اسرار آميزش

 

طرز تهیه کوفته تبریزی

 

 

طرز تهیه کوفته تبریزی

 

 

کوفته تبريزي با تمام فوت و فن اسرار آميزش

 هر وقت اسم تبريز و غذاهاش ميشه اولين چيزي که به ذهن مياد


کوفته تبريزيه.کوفته انواع واقسام زيادي داره و هر کشور و منطقه


در خاورميانه کوفته خاص خودش رو داره.علت تمايز اين کوفته شايد


استفاده از سبزي معطر و انواع مخلفاتي باشه که داخل کوفته


گذاشته ميشود. در گذشته گوشت کوفته رو داخل يک هاون که به


اون ديبه(Dibah) گفته ميشده مي کوبيدند و کم کم لپه رو به اون


اضافه ميکردند.گوشت رو انقدر ميکوبيدند تا چسبندگي پيدا کنه.


واقعا قديمي ها چه زحمتي براي درست کردن غذا مي کشيدند،


اما امروزه با وجود انواع و اقسام لوازم برقي که کارها خيلي راحت


کرده اما بازم بعضي وقتها ميشنويم که بعضي ها ميگن کوفته درست کردن سخته!

مواد لازم :

خود کوفته: گوشت چرخ کرده (بهتر است مخلوطي از گوشت گوساله


و گوسفندي باشد،دو برابر گوشت گوساله) -1 کيلو لپه- دو ليوان برنج


 1 فنجان سبزي شامل تره و کمي مرزه تازه يا خشک ريز خرد شده


1 ليوان(يادم رفته توي عکس سبزي رو بگذارم) - پياز يک عدد نمک و

 

فلفل سياه و زرد چوبه و زعفران و زيره سياه کمي

براي پر کردنش:پياز داغ، گردو،تخم مرغ آبپز وهر کدوم از اينها رو که دوست


داشتين شامل زرشک ،غوره غوره،آلو خشک


براي سسش هم: رب يک قاشق پياز يک عدد گوجه فرنگي يک عدد


زعفران دم کرده يک قاشق روغن و صد البته آب 


 طرز تهیه :

  گوشت رو يک بار به تنهايي و يک بار با لپه چرخ کنيد.البته لپه رو از


قبل يک ساعت خيس کنيد و بپزيد. (بايد آب لپه کاملا کشيده بشه تا


کوفته رو شل نکنه)   پياز رو رنده کنيد و آبش رو بگيريد و به گوشت اضافه


کنيد. اگه از غذاساز يا 123 استفاده ميکنيد،بعد از اينکه گوشت رو يک


بار چرخ کرديد،گوشت رو به همراه لپه و پياز داخلش بريزيد و کاملا ميکس


کنيد.در اين صورت نيازي به گرفتن آب پياز نيست.  برنج رو با کمي زردچوبه


و بدون روغن کته کنيد و اون رو به گوشت اضافه کنيد، برنج نبايد ميکس


بشه. نمک و ادويه ها رو اضافه کنيد.  سبزي رو که خرد کنيد و بگذاريد


تا کاملا آبش گرفته بشه. (ميتونيد از قبل سبزي را آماده کنيد و بگذاريد


تا به صورت نيمه خشک در بياد.) تو اين مرحله کوفته بايد خوب ورز داده


بشه.و نکته حساس براي وا نرفتن کوفته ورز دادن حسابي اونه. اگه


نميتونيد ورز بديد مايع کوفته رو توي دست جمع کنيد و اون رو به ظرف


بکوبيد اين کار رو 20،30 بار بکنيد،تا بافت کوفته کاملا منسجم بشه.


بعضي ها داخل مواد کوفته از تخم مرغ استفاده مي کنند ولي اگه مقدار


مواد گفته شد دقيقا رعايت بشه و خوب ورز داده بشه نيازي به تخم مرغ


نداره. به اندازه دلخواه از مواد برداشته و در دست گرد کنيد و وسطش رو


باز کنيد و از مواد مياني داخلش قرار بديد. براي مواد داخلي پياز داغ کنيد


و زرشک رو روش بريزيد، داخلش از گردو و آلبالو ( آلبالو رو ميتونيم فريز


کنيم و در زماني که آلبالوي تازه نيست از اون داخل کوفته استفاده کنيم.)


ميتوانيم تعدادي از کوفته ها رو فريز کنيم ولي توي اونها تخم مرغ آبپز نگذاريد.


اينطوري اندازه اونها کوچيک و تک نفره ميشه. اونهايي رو که ميخواهيد


همون موقع بخوريد بزرگ ميگيريم و توش از بقيه مخلفات داخل کوفته و


تخم مرغ آبپز ميگذاريم. کوفته در دست کاملا گرد کنيد. در اين موقع کنار


دستتون يک ظرف آب بگذاريد و دستتون رو با اون خيس کنيد و کوفته رو


توي دستتون کاملا منسجم کنيد،دقت کنيد که نبايد هيچگونه ترکي رو


کوفته باشد چون در اين صورت موقع پخت باز ميشود. اطراف کوفته رو توي


روغن کمي سرخ کنيد.



براي درست کردن آب کوفته پياز داغ درست کنيد.  گوجه فرنگي را اضافه


کنيدتا به همراه پياز تفت بخوره. معمولا توي آب کوفته نون تريد ميکنن وبه


همين خاطر آبش بايد رقيق باشه. پس آبش رو زياد بريزد. وقتي آب گرم


شد البته قبل از رسيدن به نقطه جوش کوفته رو داخل آب بندازيد و  نيم


ساعت با درب نيمه باز بگذاريد بجوشد بعد درب قابلمه را بگذاريد(در اين


صورت کوفته وا نميرود) و اجازه دهيد کوفته پخته بشه. هر چند وقت کوفته


رو برگردونيد تا همه جاش يکنواخت  پخته بشه.



بسته به اندازه کوفته يک تا يک و نيم ساعت طول ميکشد تا کوفته پخته


شود. براي فريز کردنش هم  کوفته ها رو ميچينيم بدون اينکه سرخ کنيم.


توي يه ظرف ميگذاريم تو فريزر وقتي اطرافش سفت شد توي کيسه فريزر


ميگذاريم و ميذاريم تو فريزر.اين کار به خاطر اينه که وقتي از اول داخل کيسه


فريزر ميگذاريم شکل کوفته خراب ميشه.وقتي خواستيم استفاده کنيم


سس رو آماده ميکنيم و کوفته رو همونطور يخ زده داخل سس مي اندازيم


و ميگذاريم پخته بشه. اگه ميخواهيد کوفته رو فريز کنيد بهتره از تخم مرغ


داخلش استفاده نکنيد.

 

 

طرز تهیه کیک پنبه ای

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 13:20 ارسال شده , 144 بازدید

طرز تهیه کیک پنبه ای

 

طرز تهیه کیک پنبه ای

 

 

طرز تهیه کیک پنبه ای

 

 

کیک پنبه ایی


مواد لازم :


تخم مرغ ١ عدد


شکر ١ پیمانه


ماست ١ پیمانه


روغن ١/٢ پیمانه


آرد ٢ پیمانه


جوش شیرین ١ ق. م


پگینگ پودر ١ق. م


وانیل ١ ق. م


نمک نوک کاردک


طرز تهیه:


ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده والک میکنید .


در یه ظرف دیگه تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ


شود و کمی پف کند بعد روغن را اضافه کرده و باهمزن زده و حالا ماست


را اضافه کرده و هم میزنیم حالا مواد خشک را که با هم مخلوط کرده


بودیم را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم زیاد نباید هم زد در حدی


که مواد کاملا مخلوط شده باشد. اگه دوست داشتید میتوانید کمی از


مواد را نگهدارید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید یا کشمش یا گردو بریزید.


ته قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشیده و حالا مواد را ریخته و در فر


میگذاریم به مدت ۴۵ دقیقه به هیچ عنوان در فر باز نشود چون پف کیک


میخوابه.البته من به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کردم.

 

طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 13:8 ارسال شده , 205 بازدید

 

طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی

 

 

طرز تهیه کیک قندونی یا کیک یزدی

 

 

کیک قندونی یا کیک یزدی


 مواد لازم:تخم مرغ 1 عدد-ماست تازه 1 پیمانه روغن مایه 1 پیمانه


شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه بکینگ پودر و جوش شیرین از هر کدام 1


قاشق چای خوری.طرز تهیه:تخم مرغ و شکر و بکینگ پودر را با هم


مخلوط کرده تا سفید رنگ شود بعد ماست و جوش شیرین را اضافه


می کنیم و روغن و هم می زنیم و بعد آرد را اضافه می کنیم به مواد


تا وقتی که یک دست شد در قالب های کوچک ریخته و در فر به مدت


سی دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد می پزیم، این مقدار مواد در


قالب های کوچک 20 عدد کیک قندونی در می آید.

 

 

 

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 13:0 ارسال شده , 124 بازدید

 

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

 

 

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

 

 

کوکوی لوبیا سبز

مواد لازم :

لوبیا سبز ریزخرد و سرخ شده دو پیمانه


،سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده یک پیمانه،


فیله گوجه فرنگی نگینی ریز خرد شده نصف پیمانه


پیاز داغ دو قاشق غذاخوری،


سیر رنده شده چهار حبه،


شوید خشک دو قاشق غذاخوری،


تخم مرغ چهار عدد،


کره پنجاه گرم


،نمک،فلفل سیاه،زردچوبه به میزان لازم،


روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

کره را در تابه آب کرده و شوید و سیر را در آن کمی تفت داده و اجازه


می دهیم خنک شود،در ظرفی تمام مواد را مخلوط کرده و تخم مرغها


و شوید و سیر را نیز اضافه کرده و ادویه ها را ترکیب کرده و همزده تا


مواد یکدست شوند و سپس در تابه روغن ریخته و دو طرف آن را با


حرارت ملایم سرخ کنید،من در تابه دو طرفه سرخ کردم که خیلی راحت


سرخ میشود.

 

 

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 11:41 ارسال شده , 146 بازدید

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی

 

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی

 

 

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی

 

 

رولت خامه ای

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد


آرد سه چهارم پیمانه


شکر سه چهارم پیمانه


بیکینگ پودر   یک دوم قاشق چایخوری


وانیل یک دوم قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:


همه مواد به جز آرد رو بریزید تو کاسه ( حتی بیکینگ پودر) و با


همزن با سرعت بالا حدود 5 دقیقه هم بزنید تا حجمش دو برابر


بشه و تقریبا سفید رنگ بشه حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید.آرد


رو اضافه کنید و خوب هم بزنید کف قالب 30* 40 ( سینی من کمی


کوچیکتر بود بهتره همین اندازه گفته شده باشه )رو کاغذ روغنی


بندازید  و از مایع داخلش بریزیدو داخل فر که 15 دقیقه قبل با دمای


200 درجه روشن کردید بذارید(طبقه وسط فر)  حدود 8تا 12 دقیقه


زمان بدید فقط حواستون باشه که زود میسوزه وقتی پخت و از فر


خارجش کردید یه پارچه نخی بزارید روش و اجازه بدید تا خنک بشه


( من خیلی کم نم دارش کردم) 5 دقیقه به همون حالت بمونه تا


خنک بشه بعد قالب رو بر می گردونیم تا کیک روی پارچه قرار بگیره


حالا با دقت کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با کمک پارچه زیرش رولش


کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه حالا خامه رو حاضر می کنیم ( من


از خامه قنادی بن سا استفاده کردم ) بعد کیک رو باز می کنیم و


خامه رو بینش میذاریم و دوباره رول می کنیم و با کاغذ روغنی دورش


رو می بندیم و میذاریم یخچال و چند ساعت زمان میدیم (می تونید


همراه خامه گردوی خرد شده یا موز و آناناس هم اضافه کنید)

 

 

طرز تهیه کالباس خانگی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 11:20 ارسال شده , 189 بازدید

طرز تهیه کالباس خانگی

 

طرز تهیه کالباس خانگی

 

 

طرز تهیه کالباس خانگی

 

 

کالباس خانگی


امروز طرز تهیه ی یک نوع کالباس خانگی رو می گذاریم که می توانید با


گوشت قرمز و یا مرغ درست کنید.بنا به درخواست یکی از کاربران عزیز 3

 

دستور مختلف تهیه سوسیس کالباس در منزل را برای شما عزیزان گردآوری


نموده ایم. امیدواریم مورد توجه قرار گیرد.

دستور 1:


مواد لازم :


گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو  (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)


سیر : 3 حبه


زرده ی تخم مرغ : 3 عدد


آرد : 3 قاشق غذا خوری


فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری


نمک : 1 قاشق مربا خوری


دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری


زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری


هل : 5/0 قاشق مربا خوری


میخک : اندازه ی یک عدس


جوز هندی : اندازه ی 2 عدس


( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود.)


روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :


گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک


کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره


الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست


خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا


مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی


کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر


فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده


( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال


می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم.


« لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد.»

دستور شماره 2:


شیر خشک ( قنادی) 1 پیمانه


آرد سفید نصف پیمانه


یخ حدودا 2 پیمانه


سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد


نمک فلفل پودر خردل زنجفیل کمی


قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه


سیر به میزان دلخواه


سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میکنیم


خوب با دست ورز میدیم تا یکنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه


میکنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.


نیازی نیست که یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو


اضافه کرده مخلوط میکنیم. . خمیر آماده شده را درون کیسه پارچه ای که


دوختیم میریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس


را تعیین میکند. بهتره که قطر کیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای کیسه


را محکم میکنیم به طوری که خمیر کاملا درون کیسه متراکم و فشرده باشد.


کیسه حاوی خمیر کالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار


میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میکنیم خنک شود سپس


کیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار


میدیم . کالباس آماده برای برش زدن است
 
دستور شماره 3:


امروز من هم طرز تهیه ی یک نوع کالباس خانگی رو می گذارم که می تونین


با گوشت قرمز و یا مرغ اون رو درست کنید. این گوشت به صورت چرخ شده


استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت


حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده


نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست


تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.


این دستور رو من از یکی از دوستانم گرفتم..... تذکری که ایشون برای این


دستور داده بود این بود که به خصوص در زمینه ی ادویه ها خودمون رو در بند


دستور نباید بکنیم و باید اون طور که خودمون دوست داریم ادویه ها رو کم و


زیاد کنیم. حتی عقیده داشت اگر ادویه یی رو در منزل نداشتیم می تونیم به


راحتی از دستور حذفش کنیم! این غذا بسیاز کامل و غنی هست و من فکر


نمی کنم هیچ پدر و مادری،کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و


پر انرژی یی محروم کنه.یک توضیح کوچولوی دیگه هم بدم و بعد برم سراغ


دستور این غذا و اون اینکه برای درست کردن کالباس، دستگاه خاصی مورد


نیاز هست که این طور هم که شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت


هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی کالباس استفاده نمی کنم چون


دلم می خواد تا جایی که ممکنه دستورهایی که براتون می گذارم ساده


باشه و همه بتونن به راحتی اون رو درست کنند. پس کیفیت کالباس خانگی


ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم کارخانه یی اون نرسه.
 
مواد لازم:


فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 کیلو


سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده کنید)


آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر کالباس بیش از حد شل بود


می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم


زرده ی تخم مرغ: 3 عدد


یخ: 6 تکه


جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری


تخم کرفس: 2/1 قاشق چای خوری


شیر خشک: که طبق دستور بهتره از شیر خشک

 

 

صفحات سایت


تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب