close
چت روم
آموزش آشپزی انواع غذاها - 4

آموزش آشپزی انواع غذاها - 4

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه دنت خانگی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 , 11:4 ارسال شده , 237 بازدید

طرز تهیه دنت خانگی

 

طرز تهیه دنت خانگی

 

 

طرز تهیه دنت خانگی

 

 

دنت خانگی
 
 مواد لازم:


 شیر ۲ لیوان


 شکر ۳ قاشق غذاخوری


 نشاسته ۳ قاشق غذاخوری


 گلاب ۱ قاشق غذاخوری


 وانیل نوک قاشق چایخوری


 کره ۱ قاشق غذاخوری


 ژعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری


 طرز تهیه :


 شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا


نشاسته در آن حل شود. قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید


و هم بزنید.وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.


 باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.


 حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف های مناسب


بریزید و در یخچال بگذارید.می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ،


دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.این دسر یک دسر مازندرانی است که به


آن مشکوفی می گویند. اگر به جای شیر در تهیه ی این دسر از آب استفاده


کنین اسم دسر شما مسقطی است.برای اینکه دسر را به رنگ های دیگر نیز


تهیه کنیم می توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو  هل شده در  نصف


لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب


زیباتری پیدا کند.

 

طرز تهیه شیرینی اسکار

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , دوشنبه 19 بهمن 1394 , 10:13 ارسال شده , 199 بازدید

طرز تهیه شیرینی اسکار

 

طرز تهیه شیرینی اسکار

 

 

طرز تهیه شیرینی اسکار

 

 

شیرینی اسکار


مواد لازم :


آرد: 1 پیمانه سر خالی


پودر قند: یک چهارم پیمانه


تخم مرغ: 1 عدد


کره: یک دوم پیمانه... یا 60 گرم


مغز گردوخرد شده: نصف پیمانه


وانیل: یک چهارم ق چ

ابتدا کره و پودر قند را خوب با همزن می زنیم تا صاف و یکدست


بشه سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب می زنیم


وانیل را نیز اضافه می کنیم . در اخر آرد الک شده را بتدریج اضافه


می کنیم تا جایی که بدست نچسبد .(البته نباید زیاد ورز بدیم


چون ممکنه روغن پس بده) سفیده را با چنگال یه کمی به هم


می زنیم بعد خمیر را به شکل گلوله به اندازه گردو در می آریم.


توی سفیده می غلتونیم. وبعد در گردوی خرد شده . شیرینی آماده

 

رو توی سینی فر با یه کمی فاصله می چینیم.روی هر شیرینی


با انگشت یه فشار کوچیک می دیم در فری که با حرارت 150

 

درجه سانتی گراد گرم شده-بمدت 20 الی 25 دقیقه می ذاریم...


وقتی پخت از فر خارج می کنیم .می گذاریم یه کمی خنک بشه.


بعد توی پودر قند می چرخانیم ومارمالاد را روی آن تزیین می کنیم.


(توی اون قسمتی که با انگشت گود کرده بودیم .. مارمالاد رو می گذاریم)


می تونید از پسته وبادام خرد شده هم استفاده کنین. اگه دوست


داشته باشین به همراه وانیل از هل پودر شده هم می شه استفاده


کرد یا پودر قندی که برای روی شیرینی استفاد می کنین را با پودر هل


مخلوط کنین.برای وسط شیرینی می تونین از ژله غلیظ شده یا شکلات

 

ذوب شده هم استفاده کنین.

 

 

طرز تهیه مرغ حلقه ای

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , دوشنبه 19 بهمن 1394 , 9:54 ارسال شده , 172 بازدید

طرز تهیه مرغ حلقه ای

 

طرز تهیه مرغ حلقه ای

 

 

طرز تهیه مرغ حلقه ای

 

 

 مواد لازم :

 آرد سفيد 300 گرم(3 پيمانه)


خامه 3 قاشق سوپخوري


 نمک 1/2 قاشق مرباخوري 


گشنيز خرد شده يا خشک  2-3 قاشق سوپخوري


آب 300ميلي ليتر (2 پيمانه)


 ماء الشعير 1/4 پيمانه


 مرغ پخته خرد شده يک عدد سينه زرشک 3-4 قاشق سوپخوري


 آبليمو به دلخواه


 نمک و فلفل به ميزان لازم


 پنير پيتزا به دلخواه


 پياز درشت 1 عدد


 روغن  براي سرخ کردن 

 طرز تهیه :

  ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعير را با هم مخلوط


کرده و آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد


و به دست نچسبد (البته به نظر من اين مقدار آب خيلي خيلي


زياد بود من مجبور شدم يک پيمانه ديگر آرد اضافه کنم تا خمير


درست شود) خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه


استراحت مي دهيم. خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20

 

دقيقه استراحت مي دهيم پياز و مرغ و فلفل دلمه اي و زرشک و


نمک و فلفل و آبليمو و پنير را با هم مخلوط مي کنيم و مي پزيم


پياز را خرد کرده و سرخ مي کنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه


را به پياز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت مي دهيم. سپس زرشک


را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه


مي کنيم. و بعد از پختن اجازه مي دهيم تا مواد سرد شود. خمير


را پهن کرده و مواد را روي آن بريزيد و به صورت رولت مي پيچانيم


خمير را به 8 قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را به صورت مستطيل


(خيلي نازک) پهن کرده و مقداري از مواد را روي خمير چيده (از هر


طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت مي پيچانيم.) دوسر


رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم و در روغن سرخ مي کنيم


بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم (مي توانيد


دستتان را کمي خيس کنيد) و دو طرفش را در روغن سرخ مي کنيم.


هر چقدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت


هر قدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت.



 اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل کنيد. مي توانيد به جاي مرغ


و زرشک از ژامبون دودي مرغ و سس خردل و کمي پنير خامه اي


استفاده کنيد، در کل مواد دروني بايد ترش مزه باشد. اين غذا را بهتر


است با سس قرمز ميل کنيد غذاي خيلي خوشمزه اي مخصوصا حالت


کرانچي که دارد.

 

 

طرز تهیه ژله ی نیمرو

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , دوشنبه 19 بهمن 1394 , 9:44 ارسال شده , 144 بازدید

طرز تهیه ژله ی نیمرو

 

طرز تهیه ژله ی نیمرو

 

 

طرز تهیه ژله ی نیمرو

 

 

ژله ی نیمرو

مواد لازم:

ژله آلوورا  یک بسته

ژله پرتقال  یک بسته

بستنی وانیلی  یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا ژله پرتقال را با یک لیوان آبجوش به خوبی حل کنید تا


اثری از دانه های ژله باقی نماند و سپس بستنی وانیلی را


کم کم به ژله اضافه کنید تا رنگ دلخواه بدست بیاید،  نه


خیلی رنگ و رو رفته باشد نه خیلی نارنجی غیر طبیعی و


به رنگ زرده تخم مرغ نزدیک شود و بعد جا تخم مرغی را یک


مقدار چرب میکنیم و ژله را در آن میریزیم و میذاریم داخل


یخچال که ببندد.حالا ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش به خوبی


حل میکنیم و سپس بستنی را به َآن اضافه میکنیم و خوب


هم میزنیم تا حدی که بستنی کاملا با ژله ترکیب یکدستی


شود ، نصف مواد را در یک دیس یا سینی، بصورت یک لایه


تقریبا نازک میریزیم و میذاریم یخچال تا یک مقدار ببندد ولی


خیلی سفت نشود سپس زرده ها را از جا تخم مرغی با احتیاط


خارج کرده و روی سفیده ها میچینیم و بقیه ژله ی سفید را


دور تادور زرده ها میریزیم  فقط دقت کنید لایه سفیده زیاد نازک


نشود که بعدا از ظرف جدا نشود و نه زیاد ضخیم شود که به


سفیده شباهت نداشته باشد.باز داخل یخچال میذاریم، وقتی


که آماده شد  مثل تخم مرغ برش میدیم و در ظرف مورد نظر


میچینیم زیاد هم لازم نیست با دقت بریده شود چون هرچه


برش ها بی نظم تر باشه بیشتر به نیمرو شبیه میشه.نکته:


میتونید به جای ژله ی آلوورا و بستنی، از مخلوط دو و نیم لیوان


شیر و دوقاشق پودر ژلاتین و کمی وانیل و مقداری شکر استفاده


کنید که من این کارو کردم. اول شیر و شکر رو مخلوط کرده و


میذاریم روی حرارت گرم بشه، بعد پودر ژلاتین رو داخل یک چهارم


لیوان آب سرد حل کرده و روی حرارت بخار آب میذاریم که شفاف


بشه و به شیر اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و مقدار


کمی هم وانیل داخلش میریزیم و بعد استفاده میکنیم.

 

 

طرز تهیه کیک شکلات و کشمش

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , دوشنبه 19 بهمن 1394 , 9:32 ارسال شده , 266 بازدید

طرز تهیه کیک شکلات و کشمش

 

طرز تهیه کیک شکلات و کشمش

 

 

طرز تهیه کیک شکلات و کشمش

 

 

کیک شکلات و کشمش


ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:


ﻛﺮﻩ 175: ﮔﺮﻡ


ﺷﻜﺮ 1: ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ


ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 4: ﻋﺪﺩ


ﺷﻜﻼﺕ ﭼﻴﭙﺴﻲ: ﻳﻚ ﻭ ﻧﻴﻢ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ


ﻛﺸﻤﺶ:ﻧﺼﻒ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ


ﮔﺮﺩﻭﻱ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ: ﻳﻚ ﻭ ﻧﻴﻢ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ


ﻭﺍﻧﻴﻞ: 1/4 ﻕ ﭺ


ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ :ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ‏( ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ‏)


ﺁﺭﺩ 2: ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ


ﺑﻴﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1: ﻕ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﻱ


ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ:


ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﻫﺎ ﺭﻭ‏( ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺑﺎﺷﻨﺪ‏) ﺩﺭ ﻇﺮﻓﻲ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﻭﺍﻧﻴﻞ ﺧﻮﺏ


ﻫﻢ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺗﺎ ﻛﻒ ﻛﻨﻨﺪ ﻛﺮﻩ ﺍﻱ ﻛﻪ ﺗﻮﻱ ﺩﻣﺎﻱ ﻣﺤﻴﻂ ﮔﺬﺍﺷﺘﻴﻢ ﻧﺮﻡ


ﺑﺸﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺷﻜﺮ ﺩﺍﻧﻪ ﺭﻳﺰﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺗﺎ ﻛﺮﻣﻲ ﻟﻄﻴﻒ ﻭ ﺳﺒﻚ


ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﻴﺎﺩ ﻛﻢ ﻛﻢ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻛﺮﻡ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺏ


ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ ﮔﺮﺩﻭﻱ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻛﺸﻤﺶ ﻭ ﺷﻜﻼﺕ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ


ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻧﻴﺎﺯﻱ


ﻧﻴﺴﺖ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ. ﭼﻮﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﻫﻢ ﻛﻤﻲ ﺳﻔﺖ ﻣﻴﺸﻪ


ﺑﺎ ﻟﻴﺴﻚ ﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻳﺪ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻛﻢ ﻛﻢ ﺁﺭﺩ ﺭﻭ ﻛﻪ ﻗﺒﻼ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ


ﺑﺎ ﺑﻴﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺍﻟﻚ ﻛﺮﺩﻳﺪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺧﻮﺑﻪ ﺧﻮﺏ


ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ ﻳﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﻧﺎﻥ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﻭ ﻛﻤﻲ ﭼﺮﺏ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻛﻔﺶ ﺭﻭ


ﻛﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻲ ﺑﺬﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺗﻮﺵ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮﻱ ﻛﻪ ﻳﻪ ﺭﺑﻊ ﻗﺒﻞ


ﮔﺬﺍﺷﺘﻴﺪ ﮔﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﺭﻭﻱ ﺩﺭﺟﻪ ﻱ175 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮﺍﺩ ﻳﻪ 325

 

ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﻳﺖ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 1 ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺬﺍﺭﻳﺪ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﻩ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺳﻴﺦ ﭼﻮﺑﻲ


ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻛﻴﻚ ﻓﺮﻭ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻣﻮﺍﺩ ﻛﻴﻚ ﺑﻬﺶ ﻧﭽﺴﺒﻴﺪ ﻛﻴﻜﺘﻮﻥ‏( ﻧﺎﻥ‏)ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ.

 

 

طرز تهیه پاستای ژامبون

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 18 بهمن 1394 , 19:37 ارسال شده , 122 بازدید

طرز تهیه پاستای ژامبون

 

طرز تهیه پاستای ژامبون

 

 

طرز تهیه پاستای ژامبون

 

 

پاستای ژامبون؛ صبحانه فرنگي

  مواد لازم :

  پاستا 500 گرم


 قارچ و ژامبون از هر کدام 200 گرم


 سير دو حبه


خامه (يک بسته کوچک) 300 ميلي‌ليتر گشنيز


خردشده دو قاشق غذاخوري 

 طرز تهیه : 

 روغن را در تابه ريخته و به ترتيب قارچ‌، سير و ژامبون را تفت


مي‌دهيم و سپس خامه را اضافه کرده و از روي حرارت بر مي‌داريم.


پاستا را در آب جوش ريخته و به همراه نمک مي‌پزيم و بعد از 8 تا 10

 

دقيقه آبکش مي‌کنيم. پاستا را به مواد آماده اضافه کرده و گشنيز را


ريخته و سه دقيقه حرارت مي‌دهيم و سپس سرو مي‌کنيم. 

 

صفحات سایت


تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب