close
چت روم
آموزش آشپزی انواع غذاها - 5

آموزش آشپزی انواع غذاها - 5

محل تبلیغات محل تبلیغات

آخرین ارسالی های انجمن

طرز تهیه کیک اسمارتیز شکلاتی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 18 بهمن 1394 , 19:18 ارسال شده , 132 بازدید

طرز تهیه کیک اسمارتیز شکلاتی

 

طرز تهیه کیک اسمارتیز شکلاتی

 

 

کیک اسمارتیز شکلاتی

 

 

کیک اسمارتیز شکلاتی

 آرد گندم۲ پیمانه


بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری


نمک۱ قاشق چایخوری


کره به دمای اتاق رسیده۳/۴ پیمانه


شکر۱/۲ پیمانه


تخم مرغ۱ عدد


زرده تخم مرغ۱ عدد


پودر وانیل۲ قاشق چایخوری


اسمارتیز۱/۲ پیمانه


شکلات چیپسی۱/۲ پیمانه


بستنی مقداری برای تزئین

طرز تهیه کیک اسمارتیز شکلاتی:


در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم خوب مخلوط


کرده، کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر کره و شکر را خوب با هم


مخلوط کنید، طوری که شکر کاملا حل شود. از همزن برقی هم


می‌توانید استفاده کنید. حالا تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و وانیل را


اضافه کرده، مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در انتها مخلوط آرد


را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.



حالا اسمارتیز و شکلات چیپسی را به مواد اضافه کنید.خمیر کیک


شما آماده است. یک تابه نچسب را با مقداری روغن چرب کنید.


حالا خمیر کیک را داخل تابه بریزید و آن را به طور کامل پهن کنید.


مقداری شکلات چیپسی و اسمارتیز روی کیک بریزید. تابه را روی


حرارت قرار دهید. در تابه را بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت


صبر کنید تا کیک بپزد.وقتی کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت


بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس کیک را از داخل تابه


بیرون بیاورید. در صورت تمایل کیک را با بستنی سرو کنید.

 

 

طرز تهیه نان خامه ای

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 18 بهمن 1394 , 18:44 ارسال شده , 149 بازدید

طرز تهیه نان خامه ای

 

طرز تهیه نان خامه ای

 

 

طرز تهیه نان خامه ای

 

 

نان خامه ای


ناﻥ ﺧﺎﻣﻪﺍﯼ ﯾﺎ ﭘﺮﻭﻓﯿﺘﺮﻭﻝ ‏(ﺑﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ: Profiterole ‏) ﯾﺎ


‏(ﺑﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ: cream puff ‏) ﯾﮏ ﻧﻮﻉ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ


ﺗﻮﭖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺧﻤﯿﺮ ﭘﻔﯽﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺍﺯ ﺧﺎﻣﻪٔ


ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ، ﮐﺮﻡ ﮐﺎﺳﺘﺎﺭﺩ ﻭ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﭘﺮﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ


ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﺎ ﺑﻮﺳﯿﻠﻪٔ ﺳﺲﺷﮑﻼﺕ


ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﯾﺎ ﮐﺎﺭﺍﻣﻞ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﺷﻮﺩ . ﺩﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺷﻤﺎﻝ


ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﻨﺸﺄ ﺍﺻﻠﯽ ﺁﻥ ﻧﺎﻡ ﺑﺮﺩﻩ ﺷﺪﻩﺍﺳﺖ . ﺩﺭ


ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺑﺎ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﭼﯿﺪﻥ ﻧﺎﻥ ﺧﺎﻣﻪﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ


ﻫﺮﻡ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﺑﮑﺎﺭ ﻣﯽﺑﺮﻧﺪ


ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﻧﺎﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ


● ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ


ﺁﺭﺩ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ‏( ۱۰۵ ﮔﺮﻡ ‏)


ﺁﺏ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ‏( ۱۶۰ ﮔﺮﻡ‏)


ﺭﻭﻏﻦ ﺟﺎﻣﺪ ﯾﺎ ﮐﺮﻩ ۵۰ ﮔﺮﻡ


ﻧﻤﮏ ﺳﺮ ﭼﺎﻗﻮ


ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۳ - ۴ ﻋﺪﺩ


ﺧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ


● ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺗﻬﯿﻪ


ﺍﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺟﺎﻣﺪ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﻬﺠﻮﺵ ﻣﯽ ﺍﻭﺭﯾﻢ ﺍﺭﺩ ﺭﺍ


ﺍﻟﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﯾﮑﺒﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺳﺮﯾﻊ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ


ﻭﻗﻔﻪ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺗﻪ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ


ﺟﺪﺍ ﮔﺮﺩﺩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ ﭘﺲ


ﺍﺯﺧﻨﮏ ﺷﺪﻥ ﺧﻤﯿﺮ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﯾﮏ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺩﺭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻫﻢ


ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﻫﺮ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻮﻗﻌﯽ ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﺗﺨﻢ


ﻣﺮﻍ ﻗﺒﻠﯽ ﮐﺎﻣﻶ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺮﻡ ﻭﺑﺮﺍﻕ


ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻗﺎﺷﻖ ﺑﻪ ﺳﻨﮕﯿﻨﯽ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺰﺩ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ۲۳۰ ﺩﺭﺟﻪ


ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﮔﺮﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﮐﻒ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﭘﻬﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ


ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﯿﻒ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﻮﺭﻩ ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺑﻪ


ﺻﻮﺭﺕ ﻟﻘﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ


ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ -۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯽ ﭘﺰﯾﻢ . ﻧﺎﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﭘﺲ ﺍﺯ


ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﯾﺎ ﮐﺮﻡ ﭘﺎﺗﺴﯿﺮ ﭘﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ . ﻧﮑﺎ ﺕ ﻻﺯﻡ:


۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﻭﻝ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﭘﻒ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﺎﻥ ﺧﺎﻣﻪ


ﺍﯼ ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺏ ﺭﺍ ﮐﻒ ﻓﺮ ﺩﺍﻍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺭﺍ ﻣﯽ


ﺑﻨﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﺑﺨﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺟﻤﻊ ﺷﻮﺩ . ﻧﺎﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺷﮑﺎﻝ


ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﻮﺩ

 

 

طرز تهیه پیتزا گلدانی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 18 بهمن 1394 , 18:34 ارسال شده , 216 بازدید

طرز تهیه پیتزا گلدانی

 

طرز تهیه پیتزا گلدانی

 

 

طرز تهیه پیتزا گلدانی

 

 

پیتزا گلدانی

 

خمیر پیتزا رو به شکل ریسمان باریک در میاریم. لیوان استیل


رو چرب میکنیم. کف لیوان یه تکه خمیر گرد اندازه قطر لیوان


میذاریم. بعد ریسمانهای خمیری رو دور تا دور لیوان مثل پیتزا


قیفی میپیچیم. بعد از پخته شدن و طلایی شدن و کمی خنک


شدن،  خمیر رو از لیوان جدا میکنیم. به دلخواه داخلش رو با سالاد


الویه یا هر چیز دیگه پر میکنیم. من مایه گوشتی ریختم و روش


پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم فر تا پنیر آب بشه. بعد هم روش رو با


هویج و خیار و به کمک خلال دندون تزیین کردم.بهتره از خمیرهایی


استفاده بشه که زیاد پف نکنن. خمیرهایی که توشون تخم مرغ


ندارن، کمتر پف میکنن و برای این کار، مناسب ترن.

 

 

طرز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 18 بهمن 1394 , 17:23 ارسال شده , 241 بازدید

طرز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز

 

طرز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز

 

 

طرز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز

 

 

کیک مثلثی با ساندویچ ساز

مواد لازم :

تخم مرغ: 3 عدد


شکر: 1 پیمانه


ماست: سه چهارم پیمانه


آرد: دو و یک سوم پیمانه


روغن جامد: سه چهارم پیمانه


وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری


بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مرحله یک - روغن را همراه با و وانیل شکر به کمک همزن


هم زده سپس تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و هر کدام را


برای 1 دقیقه بزنید.


مرحله دو - بکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و سپس به


مخلوط بالا بیافزایید و با قاشق هم بزنید.


مرحله سه - آرد الک شده را به مواد افزوده و ساندویچ ساز


را گرم کنید، سپس در هر قسمت از ساندویچ ساز یک قاشق


غذاخوری از مایه را بریزید. "در این قسمت می توانید به کل


یا نصف از مواد 1 قاشق کاکایو یا قهوه بزنید"


مرحله چهار - اجازه دهید مایه برای 5 دقیقه یا بیشتر در ساندویچ


سازب باید تا طلایی شود، سپس آنرا برگردانده تا سمت دیگر


نیز رنگ بگیرد سپس به دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.

 

 

طرز تهیه پيتزا کدو حلوايي

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 18 بهمن 1394 , 17:14 ارسال شده , 165 بازدید

طرز تهیه پيتزا کدو حلوايي

 

طرز تهیه پيتزا کدو حلوايي

 

 

طرز تهیه پيتزا کدو حلوايي

 

 

پيتزا کدو حلوايي

  مواد لازم :

 آرد 3 فنجان


 خمير مايه 1 قاشق غذاخوري


شکر 1 قاشق چايخوري


 آب ولرم 1 فنجان


روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري


پنير موزارلا 250 گرم


کدو حلوايي بخار پز 450 گرم


 گوجه فرنگي بخار پز و خرد شده 700 گرم


فلفل قرمز 2 قاشق چايخوري


 نمک و فلفل به ميزان لازم


کلم برگ 10 برگ


 پنير پارمزان رنده شده 1/4 فنجان

 مواد لازم براي خمير پيتزا :

آرد ، شکر ، آب ولرم ، روغن زيتون

مواد لازم براي پيتزا :


پنير موزارلا ،


کدو حلوايي ،


 گوجه فرنگي ،


پودر فلفل قرمز ، 


نمک ، فلفل سياه وسفيد ،


 برگ کلم ،


پنير پار مسان

طرز تهیه :

شکر و خمير مايه را در يک کاسه کوچک ريخته و بگذاريد بمدت


5 دقيقه در 1/4 فنجان آب ولرم بماند. در يک کاسه ديگر آرد،


خميرمايه، باقيمانده آب ولرم و روغن زيتون را ريخته و مخلوط کنيد


ورز بدهيد تا زماني که بدست نچسبد. روي آن را با يک پتو


بپوشانيد و بگذاريد 2 ساعت بماند تا حجم آن دو برابر شود. فر را


با درجه 350 گرم کنيد. برگ کلم ها را آبپز کنيد. کدو حلوايي،


گوجه فرنگي، نمک، پودر فلفل قرمز، فلفل سياه و سفيد را با


هم مخلوط کنيد. خمير را پهن کرده از مايه کدو حلوايي روي آن


زده، برگ کلم گذاشته و پنير پارمسان را روي آن بپاشيد، پنير


موزارلا را روي آن ريخته و درون فر بگذاريد.

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

نویسنده : ، موضوع : آموزش آشپزی انواع غذاها , یکشنبه 18 بهمن 1394 , 17:5 ارسال شده , 174 بازدید

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

 

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

 

 

 مواد لازم :

  کنسرو ذرت:يک عدد


قارچ:100 گرم


کره:100 گرم


 آويشن:دو قاشق چايخوري


 پنير پيتزا:100 گرم


کالباس:100 گرم


 سس مايونز:4 قاشق غذاخوري


 آبليمو: يک قاشق غذاخوري


 نمک و فلفل: به ميزان لازم  

طرز تهیه :

 ابتدا قارچ ها را خرد کنيد و در کمي روغن تفت دهيد. در صورت


تمايل مي توانيد قارچ ها را به مدت 5 دقيقه در آب جوش قرار


دهيد تا پخته شوند.کالباس را خرد کنيد و به همراه ذرت به قارچ


اضافه کنيد .در صورت تمايل مي توانيد با تهيه بلال و پختن آن


خودتان در منزل ذرت را تهيه کنيد.براي اين منظور بسته به نوع


بلال آن را به مدت 45 دقيقه تا يک ساعت داخل آب جوش بپزيد


و سپس دانه کنيد. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک


اضافه نکنيد چرا که باعث سفت شدن آن مي شود. حرارت را کم


کنيد و سس مايونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آويشن به


ذرت بيفزاييد و خوب مخلوط کنيد. در نهايت پنير پيتزا به با ذرت


مکزيکي مخلوط کنيد و به مدت 5 دقيقه درب ظرف را ببنديد. سپس


شعله را خاموش کنيد و آبليمو را اضافه کنيد.ذرت مکزيکي را در


ظرف هاي مناسب بريزيد و با کمي کالباس خرد شده تزئين کنيد.


در صورت تمايل مي توانيد از کمي سس خردل هم استفاده کنيد.

 

صفحات سایت


تمامی حقوق متعلق به مینی فــان میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .
طراحی توسط ام وب